Hány olyan kismama-anyuka van itt, akinek gyorsan, akár 1. re összejött a kis "csoda"?
Ugyanúgy mint az első válaszoló.
Elhatároztunk, hogy babát akarunk, és együtt voltunk, mikor kedvünk támadt. :)
Nem számolgattam a ciklusom, nem méregettem a hőmet, nem szedtem előre semmit.
Javasolni csak annyit tudok, hogy legyetek együtt a pároddal, első körben anélkül, hogy bármit is tennél (max. vitamint dobhatsz be). Ha nem jön a baba, akkor persze jöhetnek a taktikák, de most először csak szex és szex. :)
Csak ugyanazt tudom tanácsolni, mint az első és a harmadik hozzászóló. Amikor kedvetek van, legyetek együtt, és rögtön sikerülni fog. :) Mi is így tettünk, és az első kimaradt menszesz után 5 nappal már pozitívat teszteltem :) (Nem hőmérőztem, nem vitaminoztam, semmilyen praktikám nincs), mint hogy akkor és ott csináltuk, amikor jól esett. Mondjuk szerencsére nem vagyok egy rágörcsölős típus, ami rám az élet minden területén jelemző, talán ezért sikerül sok minden (ezt most nem nagyképűségből mondtam!) :)
Hajrá! :)
24 éves, 37 hkm :)
Min2x a legelso honapba. Semmit nemtettem ,a másodikat nem is terveztuk .Elfogyott anti bebim -akkor még szoptattam Azaliát szedtem ,és gondoltam ha már nemszoptatok váltok valami normálissabra ,igy kihagyok egy két honapot. Hát nemsikerult váltani :)
Szerintem negorcsolj rá,és ne agyalj ilyeneken hogy hogy eshetnél teherbe, és rogton sikerulni fog . Ne számolgasd a napokat ,hanem akkor legyetek egyutt a pároddal mikor jolesik :) Elobb utobb sikerulni fog . Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!