11hetes kismama vagyok, rakszures voltam es vereztem, volt ilyen massal is?
Igen, barnázás és vérzés előfordulhat még.. ha a vizsgálat utána még 1-2 nappal is ugyanígy vérzel, akkor érdemes visszamenni a dokihoz.
De a rákszűrésnél (terhességemnél) nekem is ugyanígy volt.. egy nagyon kis vérzés volt még estig aztán másnap már semmi.
nyugi, átérzem:) én pl a rákszűrés után és a hüvelyi uh után megkérdeztem a dokitól: de ugye ettől semmi baja nem lesz?? Ő csak ennyit mondott: nyugodjon meg, ön szerint csinálnám, ha baja lehetne? :) Pihenj le egy kicsit, jót fog tenni egy kis alvás, meglátod!
Első voltam :)
Igen, velem is így volt. Az első pár napban utána erősen barnáztam, olvastam én is, hogy ez normális. Aztán, mikor a 4. napon is barnáztam, visszamentem, de az UH-n minden rendben volt a babával és azt mondta az ügyeletes doki, hogy ez nemcsak a rákszűréstől lehet, 8 hetes voltam, és azt mondta, hogy vagy megmarad vagy nem, ő nem tud mit tenni, max. gyógyszert felírni. Nagyon kedves volt tőle...!!! Én nagyon sírtam. Voltam utána megint, de nem tudtak semmit mondani, csak, hogy a baba jól van. Aztán egy héten belül abbamaradt a barnázás és nem lett semmi gond, a gyógyszert szerencsére nem szedtem be.
Következtetések: a rákszűréstől volt valóban, hiába okoskodott az ügyeletes, csak lehet, hogy az én dokim erősebben vette le, én vérzékenyebb vagyok, ilyen a szervezetem. Tehát, ez normális. Biztos, ami biztos, a mostani terhességnél nem csináltattam meg, másfél éve volt az utolsó, majd a szülés után. Én többet nem akarok sírni meg remegni, mert egy hétig barnázok.
Úgyhogy ne aggódj, ez a rákszűrés miatt van sajnos!
Koszonom, megnyugtattatok azert! Most wc papirral megtoroltem, nem volt rajta semmi. Remelem nem is lesz, de meg mindig erzem a vizsgalatot.
Nagyon felos vagyok, mert nagyon szeretnem ezt a picit. Nem volt soha vetelesem, ez az elso terhessegem. De gy biztos, terhessegem alatt tobb rakszures nem lesz. Ez iszonyatos volt, soha sem ereztem ilyet. Nem baj, pihenek most egy kicsit, es holnap uh. Amit nagyon varok, hogy lassam, minden rendben van.:(
Ijeszto ez, ezentul el is hiszem mindenkinek, aki megijed ezektol. Eddig el sem tudtam kepzelni, mit is valthat ki egy nobol, egy normalis vizsgalat terhesen. Nagyon koszonom meg egyszer a nyugtato szavakat, minden jot kivanok nektek!
Nem lesz már több rákszűrés a terhességed alatt :)
Hüvelyi uh is csak addig lesz, amíg hasi uh-val nem látható egész jól a baba :)
Utána már szabad út, csak hasi uh, vérvétel, meg max méhszáj vizsgálat, ami kicsit kellemetlen, de korántsem annyira, mint a rákszűrés.
Szűrés újra szülés után lesz kb 2-3 hónappal. Legalábbis nálam így volt...
(első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!