Mikor menjek orvoshoz? 4hetes2napos kismama
Figyelt kérdés
Azt mondják 5hetes és 1 naposan már van szívhangja.2013. febr. 10. 12:48
1/8 anonim válasza:
Mielőbb. Az orvosom azt mondta, hogy ha nincs is még szívhang, azt látni, hogy hol ágyazódott be, és már az is megnyugtató, ha kizárható a méhen kívüli terhesség és van egy előző uh, amihez majd viszonyítani lehet a többit. Sok boldogságot.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. febr. 10. 12:58
3/8 anonim válasza:
Szai.akkor neked 2 napja nem jött meg..a doki engem ennyi idősen még elhajtott,csak terhesvitamint írt fel,mert ilyenkor még nem látni semmit.5 hetesen 3 naposan kellett visszamennem hozzá és akkor petezsákot láttunk még csak,szívhang 6 hetesen 2 naposan van azt hiszem.
4/8 anonim válasza:
Nem, 5+1 hetesen még nincs szívhang, max peteszákot látni, tehát hogy jó-e az elhelyezkedése, ill. hogy tényleg fenn áll terhesség. Szívhangot betöltött 6 hét után tudnak megállapítani.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Petezsákot látna szerintem mégcsak.
2013. febr. 10. 13:35
6/8 frászkarikaborsó válasza:
ha vannak panaszaid akkor 5 hetesen már el lehet menni a méhen kívüli terhesség kizárása miatt, de ha nincs semmi panaszod akkor fölösleges. Az én dokim azt mondta hogy 8-9 hetesen menjek először ha nincs panaszom, persze én nem bírtam ki hogy ne menjek el 5 hetesen mert nagyon sok szurkálásom volt és bepánikoltam hogy méhen kívüli (nyilván nem az volt, de inkább legyen hülye minthogy baj legyen).
7/8 kabymaci válasza:
Szerintem várj még 1-2 hetet mert nekem is még csak a petezsák volt 5 hetesen és 2 hét múlva kellett vissza mennem maga a pokol volt.így ha 6-7 hetes mész már tuti látszik a baba:) gratula neked 10+3hkm
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,neked is gratula.Nem bírom ki úgyhogy pénteken elmegyek dokihoz.Legalább azt megtudom,hogy jó helyen van-e.
2013. febr. 11. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!