Van itt más kismama is, aki PCO-s, és mindenféle kezelés nélkül esett teherbe?
Kedves Utolsó! Gratulálok a babához, és minden jót kívánok nektek. Annyit szeretnék kérdezni, hogy nem diétáztál, nem mozogtál semmi gyógyszert és összejött? Én is PCO, IR-es vagyok, fél éve próbálkozunk, clostilbegyt mellett sincs peteérésem, nagyon el vagyok keseredve
Köszönettel:
Kedves utolsó! IR-es vagy és kaptál Closty-t?
Nekem is az van. Tartod Te a diétát és mozogsz is rendszeresen?
Nah, folyt. köv.
Aztán egyik reggel visszaköszönt a kv meg a reggeli. Anyukám viccesen kérdezte: "Táncsak nem kismama vagy?" Jót nevettünk, tudtuk, hogy ez képtelenség. De beleültette a bogarat a fülembe. Go gyógyszertár, éppen akciós teszt (minek költsek rá egy vagyont, mikor úgyis negatív lesz, hisz természetes úton nem eshetek teherbe, ugye), rá volt írva, 3 percet kell várjak az eredményre. Ahha, persze. 3 másodperc se volt szinte, úgy rikított a második csík is! Hát leesett az állam! :D Amikor mentem a nőgyére, elmondtam az orvosnak a piát, a gyógyszert, az őrült fogyókúrát, a majdnem tüdőröntgent, a majdnem izotópos pajzsmirigyvizsgálatot, és kérdeztem, lehet-e egészséges a baba? Mondta, hogy egészségesnek tűnik, és kapaszkodjak meg, mert már majdnem két héttel le is késtem a 12. heti genetikai UH-ról, mert ekkor már a 14. hétben voltam. :O Egyébként egész könnyű terhességem volt, de az állam végig lent volt. :D
Folyt. köv.
Azóta is csodálkozik a dokim is, meg azért mi is. :D
Ja, egyik ismerősömnek is pco-ja volt/van, ő annyira irigykedett, hogy minden kezelés nélkül sikerült. Neki gyógyszeres kezelés, és műtét is lett, végül ikrei lettek. :)
Még várom mások érdekes, meghökkentő, mulatságos történeteit a meglepő terhességről, ha van még ilyen! :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Nálam ugyanez a helyzet, csak clostit nem kaptam. El vagyok keseredve.
Mi a következő lépés? Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!