PCOS vagyok. Volt akinek egyből lapart javasolt a dokija vagy előtte próbálták a peteérést gyógyszerrel stimulálni?

Figyelt kérdés
Nekem szóba sem került a gyógyszeres kezelés. Kérhetem a dokitól h előbb inkább próbáljuk meg Closty-val?

2013. jan. 16. 13:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A gyógyszer a diéta nélkül semmit nem ér sőt árthat is.
2013. jan. 16. 16:40
 12/15 anonim ***** válasza:

nem akarlak el keseríteni,de megmondom miért inkább műtene a doki,mint gyógyszerrel kezelne! A gond ott kezdődik,hogy a Closty minden egyes tüsződre hat,ami annak a kockázatát veszi magába,hogy ha pl. a petefészkedben van 5-6 db cisztás tüsző,amik olyan max. 1 centisek,akkor ezek a gyógyszer hatására akár 7 cm-re is megnőhetnek,és a petefészked akkora lesz,mint egy felnőtt ember feje! Na az már egy túlstimulált petefészeknek minősül,és nem csak azt kockáztatod,hogy pl. így egy drilling módszerrel megműtsenek,hanem akkor az egész petefészkedtől elbúcsúzhatsz,ha túléled! Ennek következtéb en gondolkozz,és küldök neked egy cikket,ezt olvasd el! remélem tudtam segíteni!

[link]

2013. jan. 25. 16:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó ez igaz, de erre nem closty kell hanem 3as kezelés. A műtétnek semmi értelme.
2013. jan. 25. 19:23
 14/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szomorú ez a cikk, de köszönöm h elküldted.

Nem egyszerű ezzel a betegséggel élni, főleg ha az ember babát szeretne és nem akar összejönni.

2013. jan. 26. 10:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha a 3as kezelést tartod és nincs más baj akkor jönni fog, és megszokod majd a speciális étrendet.
2013. jan. 26. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!