Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemsokára babát szeretnénk,...

Nemsokára babát szeretnénk, gyógyszerrel leálltam, mivel védekezzünk addig is?

Figyelt kérdés
A gyógyszerrel leálltam egy pár hónapja, a peteérésem úgy fest helyreállt, de babát csak a fél év múlva tervezünk. A köztes időben mivel védekezzünk? Az óvszert nem szeretjük. A megszakítás nem túl biztonságos (bár nem akkora baj, ha korábban jön, csak azért jobb lenne tervezgetni is picit). Ti mivel oldjátok meg?
2012. aug. 30. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld a Pharmatex termékeit. Az pont ilyen esetekre jó. Nekünk bevált, de addig használtuk amíg úgy voltunk vele hogy nem gond ha jön a baba. Most hogy van egy kisfiam, most nem használjuk, mert még nem szeretnénk tesót.
2012. aug. 30. 09:03
 2/3 anonim ***** válasza:

A pharmatex önmagában nem sokkal megbízhatóbb, mint a megszakítás.

Ha amellett döntötök, inkább megszakítással együtt hazsnáljátok.

2012. aug. 30. 09:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok: hozzáteszem, gyerekvállalás előtt 3 évig pharmatexet használtunk. Nekünk bevált.
2012. aug. 30. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!