Győrben illetve a környékén tudok-e jó orvost? PCOS-t diagnosztizáltak.
szia!
én is győrbe járok. tavaly május óta dr. Csenge Titanillához. nekem is pco-m van, volt. bő fél év alatt rengeteg mindent csinált velem és nagyon aranyos!!! kezdtük closty-val és androcur-ral aztán augusztusba abbahagytuk, szeptemberben megcsinálta a hsg-t mert utána meg injekciózás jött. gonal f 300-at kaptam, sajnos nem használt. aztán decemberben megcsinálta a laparoszkópos műtétet, de a műtét előtt norculutot szedtem, hogy megjöjjön. azt mondta a műtét jól sikerült. aztán közbe jött egy olyan lehetőség hogy kaptunk időpontot a kaáliba. és azt mondta a doktornő hogy ha adódik ilyen lehetőség menjünk el, mert ha pár hónap múlva sem sikerül úgyis el kellene irányítania minket oda.én őt csak ajánlani tudom! ja merckformint is szedtem 1,5 évig napi 1000 mg-ot 1 hónapig meg 500 mg-ot. aztán mondta hogy hagyjuk el.
Az előbbi honlapot ajánlom figyelmedbe.
Olyan orvoshoz ne menj, aki ellenzi, vagy abbahagyatja a Metformin szedését, a belinkelt honlapon szereplő endokrinológust ajánlom, ő biztos jó, (bár én Bp-re járok a MensMentisbe és akkor is ide jártam, mikor még 160 km-re laktam).
Én is PCOS vagyok és már a második babámat várom spontán megfelelő terápia mellett (cukorbeteg diéta+mozgás+metformin)!
Az első baba csak másfél év múlva sikerült a terápia mellett is, közben át kellett térnünk egy fél év Avandametre is (2 féle cukorbetegségre ható hatóanyag van benne), az állított helyre és utána sikerült a baba.
A második picur az első próbálkozásra megfogant sima metformin és diéta+mozgás mellett.
Szerintem neked is az Avandamet hozná meg a sikert, van, akinek nem elég a met!
Szóval sikerülhet műtétek és meddőségi kezelések nélkül is a baba, de kell egy jó endokrinológus doki!
A párod volt vizsgálva, hogy vele nincs-e valami gond?
Bocs, rossz volt a link:
Itt tudsz orvosokat keresni a segítség/ orvosajánlónál, vannak győri dokik is.
Sziasztok
En is csenge titanillahoz jarok es nagyon megvagyok vele elegedve!!o egy nagyon kedves aranyos es segitokesz...en is szedtem mar met-et is clostit is de nem sikerult...jovoheten csinal nekem hsgt es laparoszkopiat..
Remelem hogy sikerul es Minden rendben lesz!! Neked hany napra ra szedtek ki a varratokat es mikor probalkozhattatok?? En kicsit felek tole mar szeretnek tul esni rajta
Nekem dec. 8-án volt a műtét és 17-én szedték ki a varratokat. Nem mondanám, hogy fájt, inkább megkönnyebbülés volt nekem mikor kiszedték, mert a köldököm már túlságosan is összenőtt. Én azt tudok, ha összejön a baba azt tuti biztos hogy megfogadom orvosomnak dr. Csenge Titanillát!
Kedves válaszoló, aki szintén a doktornőhöz jár! Mióta jársz hozzá? És mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!