PCOS-t gyanítanak nálam. A már diagnosztizáltak mennyire mondhatják el magukról, hogy érzik/érezték magukon az inzulinrezisztancia tüneteit?
"Lehetséges, hogy étkezés után 3-4 órával a kialakult hatalmas inzulinválasz a vércukorszint esését eredményezi, ez megnyilvánulhat a koncentrálóképesség zavarában, gyengeségben, álmosságban, ájulásszerű rosszullétben, szapora szívdobogásban, verejtékezésben is."
A válaszolóknak előre is köszönöm!
Nekem nincs PCOS, de az üzemi kaja után pontosan ugyanezeket éreztem rendszeresen, annyira rossz minőségű és összetételű volt a kaja. El mondjuk nem ájultam.
Itt utánaolvashatsz.
Szia! Én is PCOS vagyok, tavaly novemberben diagnosztizálták. Én annyiban éreztem az inzulinrezisztenciát, hogy mindig éhes voltam... és főként édességet kívántam. Valamint jellemző volt, amit leírtál. Gyengeség, koncentrálóképesség zavara, álmosság.
Mióta szedem a gyógyszert (Merkformin), azóta nem kívánom az édességet (nem is szabad enni!!), sokkal jobban vagyok, fogytam 12kg-t. Sajnos június óta azonban stagnál a súlyom...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!