Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kėmia terhessėgem volt ebben...

Toth Maria4 kérdése:

Kėmia terhessėgem volt ebben a honapban sajnos ! Most kb 2 hettel ezelõtt ! Lehet hihetetlen amit leirok de ez van! Kiėrzett mãr igy vagy ehez hasonlót ?

Figyelt kérdés
Az lenne a kėrdėsem ės most nem kėrek negativ kommentet ! Lehetsėges e az hogy megint tegerbe estem ? Mert lehet azt mondjatok hogy ez lehetetlen de megint vannak ugyanazok a tüneteim mint ezelott pàrhėttel !Most azt fogjãtok mondani hogy ne mondjak illyet h mãris ėreznėm ha ugyis lenne de. Higyėtek el valoban ezt ėrzem .. Mãr a kėmiai terhessėgem elejėn is ėszre vettem mėg a teszt csak kėt hėttel utãnna mutatta ki de ėn ėreztem hogy valami nem ugyanaz mint eddig ! Nektek volt màr ilyen ? Vagy ehez hasonlo ?

#terhesség #Mikor lehet ėrezni kėmiai utãn ha ujra teherbe esel #Terhessėg vagy mãs ?
jan. 18. 21:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
7# Kõszõnõm szėpen 🙂Nektek meg erõt ęgėszsėget kivãnok 🙂🙂🙃🙃🙂
jan. 20. 16:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Most este lőttem egy 25-ös tesztet :)

Halvány pozitív lett. Szerdán még nézek egyet az a tuti, de már ez is jó jel.

[link]

jan. 20. 20:23
 13/17 A kérdező kommentje:
12# Gratulalok szepen latszik a masodik csik 🙂
jan. 22. 12:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen! :)

Te hogy vagy azóta? 5.ig még van pár nap :/ drukkolok neked nagyon!!!

jan. 22. 12:23
 15/17 A kérdező kommentje:
14# Ugyanazok a terhessėgi tüneteim vannak tesztet nem merek mėg csinalni szerintem korai lenne vãrok mėg egy kicsit .. Remelem õssze jõtt ha nem akkorsem keresedek el jõn az amikor kell 🙂😊
jan. 22. 18:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Jó a pozitív hozzáállás nagyon. Hátha tényleg sikerült. Majd írj ha teszteltél, szorítok :)
jan. 22. 20:25
 17/17 A kérdező kommentje:
16# Mindenkepp irok 🙂
jan. 27. 11:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!