Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kėmia terhessėgem volt ebben...

Toth Maria4 kérdése:

Kėmia terhessėgem volt ebben a honapban sajnos ! Most kb 2 hettel ezelõtt ! Lehet hihetetlen amit leirok de ez van! Kiėrzett mãr igy vagy ehez hasonlót ?

Figyelt kérdés
Az lenne a kėrdėsem ės most nem kėrek negativ kommentet ! Lehetsėges e az hogy megint tegerbe estem ? Mert lehet azt mondjatok hogy ez lehetetlen de megint vannak ugyanazok a tüneteim mint ezelott pàrhėttel !Most azt fogjãtok mondani hogy ne mondjak illyet h mãris ėreznėm ha ugyis lenne de. Higyėtek el valoban ezt ėrzem .. Mãr a kėmiai terhessėgem elejėn is ėszre vettem mėg a teszt csak kėt hėttel utãnna mutatta ki de ėn ėreztem hogy valami nem ugyanaz mint eddig ! Nektek volt màr ilyen ? Vagy ehez hasonlo ?

#terhesség #Mikor lehet ėrezni kėmiai utãn ha ujra teherbe esel #Terhessėg vagy mãs ?
jan. 18. 21:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
12%

Nem tudom, mi az a kémiai terhesség.

Én biológiairól tudok csak.

Viszont a hormonális változást megérzi azbember.

jan. 18. 21:21
 2/17 A kérdező kommentje:
1#Van kėmia terhessėg nekem sajnos az volt.. Nėzz utãnna hosszu lenne leirnom ..De kõszi a vãlaszodat ..
jan. 18. 21:23
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha kémiai terhességed volt akkor,max pár nap csúszással vagy unakakkor de megjött a havid. Kb két hét telt el a havid után ami lehet neked az ovuláció is és azt érzed most.

Nekem úgy 6 évvel ezelött volt két kémia terhességem egymást követő hónapban. Igazából, ha nem terveztük volna a babát és nem teszteltem volna felse tűnt volna, mert ugyan úgy megjött a havim. A másodiknál meg elmentem dokihoz is örömömben túlontúl hamar és ott már csak annyit tudott mondani, ne ijedjek meg, pár nap és megfog jönni... úgy is volt :/

Szóval igazából azt mondta nekem akkor a doki, hogy attól, hogy ez így alakult a következő hónap attól még adott, hogy sikerülhet. Ha van ovu és érik petesejt is akkor persze.

Előre megmondani, ennyiből nehéz, de persze lehetséges, hogy sikerült, ha nem jön meg a mensi tesztelj az már biztosabb lesz.

Drukkolok, hogy összejöjjön a baba :)

Mi a harmadikra gyúrunk. Kitartás! :)

jan. 18. 22:04
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha két hete volt kémiai terhességed, akkor most legfeljebb ovulációd lehet. Ha most terhességi tüneteid lennének, akkor 2 hete estél volna teherbe, de feltételezem, nem vérzés közben szexeltél védekezés nélkül.
jan. 19. 08:10
 5/17 A kérdező kommentje:
4 # Nem jol mondod mert tobb mint 2 Hete es csak 3 napig vot es annyi ..
jan. 19. 11:22
 6/17 anonim ***** válasza:

Utána teszteltél miután véreztél?

Anyu 4 hónapig vérezgetett velem mensi időben.

Ha viszont 2 hete volt vérzésed, akkor az ovudat érzed most.

Általában 28 napos egy ciklus, nekem volt 26 napos akkor 11.napon ovuláltam, és volt amikor 32 napos volt a ciklusomm ott 17.nap volt ovum.

Vérzés után 2 héttel nincs terjes tünet, mert akkor még csak az ovu van, utána még kb 3-5 nap míg a megtermékenyített petesejt utazgat a méhed felé kb 1 hét amikor beérkezik és elkezd beágyazódni, nekem ovu után a 9.napon volt halvány csík a tesztemen.

jan. 19. 19:03
 7/17 anonim ***** válasza:

A címben kb. két hetet írtál, itt lentebb már több mint két hetet,

Akkor már lehet következő menstruációt érzed.

Átlagos 28 napos ciklusnál tegyük fel... lemegy a havid pár nap szünet jön az ovuláció ami nagyjából egy hét. Aztán ovu után kb van másfél heted aztán jön a következő mensi.

Szóval ha több mint 2 hete volt mensid, akkor ez inkább mensi elötti görcs már mint ovuláció.

Ha nem vagy biztos benne csinálj egy tesztet vagy várd meg azt a napot mikor kellene megjönnie és utánna csinálj.

Semmi olyat nem írtál, hogy hány napos volt a mensid a kérdésednél így mi kisujjból magunktól nem tudjatjuk.

A 4.-es válaszoló nem mondott semmi rosszat, csak az alapján írt választ amit megadtál. Következőleg legyél pontosabb, mi nem látunk a fejedbe.

Szorítok, hogy össze jöjjön a baba mihamarabb!

jan. 19. 19:29
 8/17 A kérdező kommentje:
6# Nem csinaltam utanna tesztet mert ugy voltam vele hogy fõlõsleges de mãr igy hogy mondod lehet kellet volna ..
jan. 20. 15:39
 9/17 A kérdező kommentje:
7# 5. Ėre vàrom a kõvetkezõ mensit .. Azert irtam hogy tobb mint kėt hete .. De holnap veszek egy tesztet megcsinalom es irok hogy mi lett az eredmėny .. Szoricsatok 🤞
jan. 20. 15:42
 10/17 anonim ***** válasza:

7es vagyok.

Szorítok nagyon :)

jan. 20. 16:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!