Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kėmia terhessėgem volt ebben...

Toth Maria4 kérdése:

Kėmia terhessėgem volt ebben a honapban sajnos ! Most kb 2 hettel ezelõtt ! Lehet hihetetlen amit leirok de ez van! Kiėrzett mãr igy vagy ehez hasonlót ?

Figyelt kérdés
Az lenne a kėrdėsem ės most nem kėrek negativ kommentet ! Lehetsėges e az hogy megint tegerbe estem ? Mert lehet azt mondjatok hogy ez lehetetlen de megint vannak ugyanazok a tüneteim mint ezelott pàrhėttel !Most azt fogjãtok mondani hogy ne mondjak illyet h mãris ėreznėm ha ugyis lenne de. Higyėtek el valoban ezt ėrzem .. Mãr a kėmiai terhessėgem elejėn is ėszre vettem mėg a teszt csak kėt hėttel utãnna mutatta ki de ėn ėreztem hogy valami nem ugyanaz mint eddig ! Nektek volt màr ilyen ? Vagy ehez hasonlo ?

#terhesség #Hihetetlen de igaz #Mikor lehet ėrezni kėmiai utãn ha ujra teherbe esel #Terhessėg vagy mãs ?
tegnap 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
17%

Nem tudom, mi az a kémiai terhesség.

Én biológiairól tudok csak.

Viszont a hormonális változást megérzi azbember.

tegnap 21:21
 2/3 A kérdező kommentje:
1#Van kėmia terhessėg nekem sajnos az volt.. Nėzz utãnna hosszu lenne leirnom ..De kõszi a vãlaszodat ..
tegnap 21:23
 3/3 Syska ***** válasza:
100%

Ha kémiai terhességed volt akkor,max pár nap csúszással vagy unakakkor de megjött a havid. Kb két hét telt el a havid után ami lehet neked az ovuláció is és azt érzed most.

Nekem úgy 6 évvel ezelött volt két kémia terhességem egymást követő hónapban. Igazából, ha nem terveztük volna a babát és nem teszteltem volna felse tűnt volna, mert ugyan úgy megjött a havim. A másodiknál meg elmentem dokihoz is örömömben túlontúl hamar és ott már csak annyit tudott mondani, ne ijedjek meg, pár nap és megfog jönni... úgy is volt :/

Szóval igazából azt mondta nekem akkor a doki, hogy attól, hogy ez így alakult a következő hónap attól még adott, hogy sikerülhet. Ha van ovu és érik petesejt is akkor persze.

Előre megmondani, ennyiből nehéz, de persze lehetséges, hogy sikerült, ha nem jön meg a mensi tesztelj az már biztosabb lesz.

Drukkolok, hogy összejöjjön a baba :)

Mi a harmadikra gyúrunk. Kitartás! :)

tegnap 22:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!