Kėmia terhessėgem volt ebben a honapban sajnos ! Most kb 2 hettel ezelõtt ! Lehet hihetetlen amit leirok de ez van! Kiėrzett mãr igy vagy ehez hasonlót ?
Nem tudom, mi az a kémiai terhesség.
Én biológiairól tudok csak.
Viszont a hormonális változást megérzi azbember.
Ha kémiai terhességed volt akkor,max pár nap csúszással vagy unakakkor de megjött a havid. Kb két hét telt el a havid után ami lehet neked az ovuláció is és azt érzed most.
Nekem úgy 6 évvel ezelött volt két kémia terhességem egymást követő hónapban. Igazából, ha nem terveztük volna a babát és nem teszteltem volna felse tűnt volna, mert ugyan úgy megjött a havim. A másodiknál meg elmentem dokihoz is örömömben túlontúl hamar és ott már csak annyit tudott mondani, ne ijedjek meg, pár nap és megfog jönni... úgy is volt :/
Szóval igazából azt mondta nekem akkor a doki, hogy attól, hogy ez így alakult a következő hónap attól még adott, hogy sikerülhet. Ha van ovu és érik petesejt is akkor persze.
Előre megmondani, ennyiből nehéz, de persze lehetséges, hogy sikerült, ha nem jön meg a mensi tesztelj az már biztosabb lesz.
Drukkolok, hogy összejöjjön a baba :)
Mi a harmadikra gyúrunk. Kitartás! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!