Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 5 napos embrio transzer után...

5 napos embrio transzer után semmit nem érzek. Lehet összeffügés ha szinte sosem éreztem cikluskor sem görcsöket sem mellfeszülést fájdalmat bármit? Nem jelentett problémát nehézséget. Nem kell lehurrogni csak beszélgetés ötletelés.

Figyelt kérdés

jan. 15. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
semmi összefüggés nincs.
jan. 15. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerint jobb hogy nincsenek görcseid, mert így egy kicsit könnyebben el tudod terelni a gondolataidat. Tudom ez a legnehezebb, és még én sem tudom hogy a következőt hogy fogom viselni.

A lényeg ha lehet ne keress tüneteket, mert nem jelent semmit. Az sem ha van az sem ha nincs. Hány napod van a vérvételig?

jan. 15. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sem éreztem semmit soha, akkor sem amikor sikerült és akkor sem amikor nem sikerült.

Amikor sikerült, akkor is azt gondoltam hogy nem sikerült.

Már van egy 3 éves lombikbabám, most pedig 16 hetes vagyok, szintén lombik baba 5 napos embrióval.

Mellfeszülés később kezdődött nálam, majd fokozatosan lett egyre erősebb és most is tart.

Még enyhe görcsölésem sem volt a mai napig.

Sok sikert kívánok 🤞

jan. 16. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt több lombikom,FET is. De rájöttem ha van tünet ha nincs nem jelent semmit...

Amikor sikerült az volt a legelső jel hogy a nem várt napja előtt 2 nappal majd szét robbant a mellem és előtte ilyen sosem volt így azt már jó jelnek vettem és a nem várt napján már pozitív tesztem volt rá 2 napra az intézetben a HCG is igazolta.

Szerintem nincs összefüggés a kettő között.

jan. 17. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!