Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 5 napos embrio transzer után...

5 napos embrio transzer után semmit nem érzek. Lehet összeffügés ha szinte sosem éreztem cikluskor sem görcsöket sem mellfeszülést fájdalmat bármit? Nem jelentett problémát nehézséget. Nem kell lehurrogni csak beszélgetés ötletelés.

Figyelt kérdés

ma 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:
semmi összefüggés nincs.
ma 12:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerint jobb hogy nincsenek görcseid, mert így egy kicsit könnyebben el tudod terelni a gondolataidat. Tudom ez a legnehezebb, és még én sem tudom hogy a következőt hogy fogom viselni.

A lényeg ha lehet ne keress tüneteket, mert nem jelent semmit. Az sem ha van az sem ha nincs. Hány napod van a vérvételig?

ma 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!