Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » HSG (Petevezeték átjárhatósági...

HSG (Petevezeték átjárhatósági vizsgálat) után meddig kell várni az aktussal?

Figyelt kérdés
Tegnap csinálták meg nekem, eléggé fájt és véreztem is utána rendesen még aznap. Kórházban nem mondták, hogy meddig kell várni és én is elfelejtettem megkérdezni. Ma megakartuk próbálni a barátommal viszont fájt így abba hagytuk nehogy nagyobb bajt csináljunk. Mindkét petevezeték átjárható egyébként, de az elején nehezen áramlott a kontraszt anyag úgyhogy valószínűleg valami nehézség mégis volt.

#HSG #meddőség #meddőségi központ #nőgyógyászat #Petevezeték árjárhatósági vizsgálat
dec. 18. 23:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Míg nem gyógyultál meg, fertőzést kaphatsz, begyulladhat a vezeték, a petefészek, és akkor aztán végleg fújhatod.

Bírd ki az 1 hónapot, aztán kontroll. Az orvos válaszol.

Az embernek legyen önuralma. Nem vagyunk ösztönlények.

Nem is értem, komolyan, hogy lehet egy nőnilyen felelőtlen.

tegnapelőtt 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!