Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Májusban volt egy vetélésem...

Nórika 2000 kérdése:

Májusban volt egy vetélésem aminek missed ab lett a vége várnunk kellett 3 hónapot a próbálkozással azóta viszont nem jön össze nőgyógyásznál voltam ott minden oké kinek mennyi idő után jött össze a baba?

Figyelt kérdés
dec. 3. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellett 3 hónapot várnotok?

Mi 2020ban vesztettünk el egy 10hetes magzatot, műtéttel fejezték be.

A vérzés elmúlását kellett megvárni és próbálkozhattunk újra. Ugyanis a műtét utáni 3 hónapban nagyobb a teherbeesés esélye.

Műtét után 28napra először megjött. Utána ciklusban teherbe is estem.

dec. 3. 18:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták a 6hetes vizsgálaton hogy várjuk meg a 3hónapot utána lehet újra próbálkozni
dec. 3. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kontroll is 2 hét után volt.

1#

dec. 3. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is várnunk kellett 2-3 ciklust. Júliusban volt a műtét, vártunk két ciklust, majd újrapróbálkoztunk, a negyedik hónapban ismét sikerült, de megint nem maradt meg. Itt tartunk most.
dec. 3. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom 4es
dec. 3. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nem volt műtét, spontán vetélés volt. 5.próbálkozás sikerült.(A vetélésnél is 5.próbálkozás volt.) Akkoriban én is kérdezgettem ilyesmit és nagyon vegyes válaszok voltak, de össze fog jönni neked is, hidd el! Még nem is telt el sok idő. Drukkolok minden várakozónak!🤞
dec. 4. 00:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm úgy félek hogy valami baj van
dec. 4. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!