Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek hány tüsző és petesejt...

Kinek hány tüsző és petesejt lett végül a lombikban?

Figyelt kérdés

Korai petefészek kimerülésem van. 37 éves vagyok. 5 hónapig nem jött meg. Kaptam gyógyszert, ami meghozta. Egy fogamzásgátlós ciklus után most indultunk. A TSH-m sikerült végre rendezni, így lehetett kezdeni.

Az ultrahangon azt mondta az orvos, hogy csak egy tüszőt lát, de az én esetemben ez már jó.

Kaptam az injekciókat, amiket már tegnap elkezdtem beadni. Kedden kell visszamennem.

Mire számíthatok? Ez az első lombikom. Csak az az egy tüszőm lesz vagy lehet több? Az bérik rendben vagy azzal is lehet probléma?

Mennyi esélyem van?

IR, hashimoto.

Amh 0.03, FSH 20,LH 15,TSH 2.4

nov. 23. 12:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Megértelek én is ebbe a férjem szerint túlagyalasba vagyok. Holnap 2 naposan kapok vissza ha elkezd osztódni, de reménykedem mert mást nem tehetek.

Holnap akkor együtt izgulunk:)

Amíg van egy kicsi esély nem adjuk fel mert erős nők vagyunk

nov. 28. 18:52
 22/29 anonim ***** válasza:

Szia, nekem ugyan ez a diagnózis..

Amh 0,9 33 évesen

Első lombik-5 leszívott petesejt-3ban volt tüsző-1 termékenyült meg, egy lett vissza ültetve a harmadik napon, és most Ő itt alszik mellettem 5 hónaposan. csoda Gyönyörű tökéletes baba 😍

nov. 28. 21:31
 23/29 anonim ***** válasza:

Ja és azt kihagytam 22es vagyok

IR, PAJZSMIRIGYALULMÜKÖDÉS, MTHFR MUTACIO, TROMBOZISHAJLAM,

Zavartalan volt a terhességem, patika lett a cukrom a babával, és gyors sima szülésem volt. Természetesen úton

Bízz... higyj.. csak így lehet ennek neki menni.

Ne bízd el magad. De higyj benne 🙏🙏🙏nagyon szurkolok 🤞🤞🤞🤞

nov. 28. 21:34
 24/29 anonim ***** válasza:
Mi újság veled kérdező?
nov. 29. 18:41
 25/29 A kérdező kommentje:

Üres volt

Januárban lehetne megint kezdeni, de nem tudom mi legyen.

nov. 30. 11:23
 26/29 anonim ***** válasza:
Brno, és lehet ott is csak donorral.
nov. 30. 18:32
 27/29 A kérdező kommentje:
A férjem éredményei miatt valószínűleg embrió lenne ott
nov. 30. 19:05
 28/29 anonim ***** válasza:
Hát ha meg mindkettőtökkel probléma van, akkor tényleg nem sok megoldás marad.
nov. 30. 19:15
 29/29 A kérdező kommentje:
A férjemnek oat, nekem leginkább a korai petefészek kimerülés,de sajnos még van sok más is.
nov. 30. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!