Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek hány tüsző és petesejt...

Kinek hány tüsző és petesejt lett végül a lombikban?

Figyelt kérdés

Korai petefészek kimerülésem van. 37 éves vagyok. 5 hónapig nem jött meg. Kaptam gyógyszert, ami meghozta. Egy fogamzásgátlós ciklus után most indultunk. A TSH-m sikerült végre rendezni, így lehetett kezdeni.

Az ultrahangon azt mondta az orvos, hogy csak egy tüszőt lát, de az én esetemben ez már jó.

Kaptam az injekciókat, amiket már tegnap elkezdtem beadni. Kedden kell visszamennem.

Mire számíthatok? Ez az első lombikom. Csak az az egy tüszőm lesz vagy lehet több? Az bérik rendben vagy azzal is lehet probléma?

Mennyi esélyem van?

IR, hashimoto.

Amh 0.03, FSH 20,LH 15,TSH 2.4

nov. 23. 12:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Szia en érdemben nem sokat tudok mondani. De olvastam hogy a Q10,inofolic,D- vitamin nagyon fontos. Remelem sikerrel jArtok
nov. 24. 21:03
 12/29 anonim ***** válasza:

37 éves vagyok, ugyanabban a cipőben járok mint te. Amh: 0.02. Eddig egy petesejt leszívásom volt, 3 tüszőből, 8 petesejt lett, amiből

8 megtermékenyült. 5 darab öt napos embriónk lett végül♥️ Most megyünk a harmadikért! Sok sikert neked! 😊

nov. 25. 13:45
 13/29 anonim ***** válasza:
5 ös vagyok. Ma volt leszívásom. 3 sejtem lett
nov. 27. 13:07
 14/29 anonim ***** válasza:

3 tüszőből nem lehet 8 petesejt, mert egy tüszőben maximum egy van (de sajna van, hogy üres):)

Kérdező, neked végül mennyi lett?

nov. 27. 18:05
 15/29 anonim ***** válasza:
3 tüszőből lett,8 petesejt! Szerinted hazudok te nőgyógyász 😂😂🤣 szeretem az ilyen okos embereket mint te😂
nov. 27. 18:08
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem hazudsz, csak nem jól tudod. 3 tüszőből nem lehet 8 petesejt. Olyna van, hogy kevesebbet számolnak az UH-n, aztán leazívásnál több van, de olyan, hogy egy tüszőből mondjuk 3 petesejtet szívnak le, olyan nincs.
nov. 27. 18:10
 17/29 anonim ***** válasza:

"An ovarian follicle is a small sac of fluid found on the outside layer of the ovaries, which contain immature eggs (oocytes). When the time comes, and the follicle has grown to the right size, it ruptures and releases a matured egg ready to be fertilised. A common misconception is that each follicle releases multiple eggs. However, as to the question of how many eggs are in a follicle, the answer is: just one."

[link]

nov. 27. 18:13
 18/29 A kérdező kommentje:

Örülök neki! Megtermékenyültek?

5 db tüszőből lett 3 db petesejt?

Nekem 1 db tüsző van, annyi volt és maradt is. Azt mondta a doki, hogy tuti van benne petesejt, ezt nem tudom... lehet valahonnan ennyire biztosra mondani?

Azt is mondta, hogy többet nem lesz ilyen, ha nincs legalább 3-4 tüsző, leszívás se lesz legközelebb.

Nekem holnap lesz a leszívás.

Nagyon furcsa, hogy csak 1 hét stimuláció volt. Ez nem kevés? Ennyi idő alatt megérik? A természetben 2 hét az ovuláció. Nem értem, nagyon össze vagyok zavarodva.

nov. 28. 15:02
 19/29 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nehéz, de nincs más lehetőségünk mint teljes mértékben megbízni az intézetbe az ott dolgozókba ahova járunk.

1 darab az bőven elég. Hinni kell benne. Tudom szar mert akikkel voltam együtt leszíváson két csajnak is 10 fölövolt és nem titkolom belül irigyeltem, holott nem szabad, mert nincs miért. Ugyan abba a pocsojába vagyunk és mindenki aki belevág ebbe megérdemli a babát.

Melyik intézménybe jársz?

Kaptam infókat a pöttyökről. Mind a 3 érett volt, de ebből 2 termékenyült meg. Holnap megyek értük, és bízom benne, hogy mind a ketten elindulnak és osztódnak

nov. 28. 15:27
 20/29 A kérdező kommentje:

Drukkolok neked!

Majd írj kérlek!

Én sajnos nem tudok remélni!

Az se biztos, hogy van benne egyáltalán valami, vagy érett-e... egészséges-e... megtermékenyül-e a rossz sperma ellenére, tovább osztódik...megtapad...

Ahh nincs mibe remélnem

nov. 28. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!