Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » FET lombik! Hány hetes lehetek?

FET lombik! Hány hetes lehetek?

Figyelt kérdés
Mai vizsgálaton (okt 16 volt a beültetés napja) 1,1 mm embrió, szabalyos szikholyag, 14,4 mm-és petezsák. FET lombik volt. Honnan számolják? Utolsó mensim szept 28, de az orvosom szerint ez esetben nem azzal kell számolni. A HCG-t a beültetés után egy héttel itthoni teszt igazolta, a vervetelen 700 volt két héttel a beültetés után. Viszont senki nem ad infót, hogy fet lombik esetén hány hetesnek felelek meg? Honnan számolnak?

nov. 13. 20:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Ha 5 napos az embrió akkor a FET napján 2 hét+5napos terhes vagy.
nov. 13. 20:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a megtermékenyüléstől számolnék, tehát beültetés dátuma-embrio napjainak száma, (azaz okt. 16. - 5 nap --> kb. okt. 11.), ehhez hozzáadnék még 2 hetet.

Ez alapján 6+5, ha jól számoltam.

nov. 13. 20:27
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én is így számoltam,viszont az 1mmes embrió nem túl jól jel, ha valóban ekkora a terhesség… nem? Az orvos olyasmit mondott mikor rákérdeztem, hogy alig (1) hónapos? (Beültetéstől valóban annyi telt el, de nem értem)…
nov. 13. 20:35
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha 5 napos volt beültetéskor embrió, azaz október 11 volt a leszívás napja, aznap voltál - valós időben - 2 hetes.

Tehát akkor mai napon 6+5 hetes vagy. Mivel lombiknál biztos a megtermékenyülés kora, ez sajnos 1.1 mm-es embriónál nem túl jól hangzik. Esetleg abban lehet bízni, hogy elmérte.

Nekem 6+0-n (ET lombik) volt 2,5 mm, rá egy hétre (7+0) pont a nagykönyv szerint nőtt napi 1 mm-t, azaz 9,5 mm volt.

nov. 13. 20:52
 5/13 anonim ***** válasza:
De, tökéletes. Amikor nekem 10mm embrióm volt, az orvos azt mondta, 7+0-nak felel meg. Utánanéztem, mert mindig kisebbnek mondták, mint szerintem kellett volna és 10millire mindenhol 7+0 vagy 7+1-et írtak. Naponta 1millit kell nőnie abban a korban.
nov. 13. 20:53
 6/13 A kérdező kommentje:
Nekem FET volt, nem ET. Tehát nem volt most leszivas. Ha ez számít valamit.:(
nov. 13. 20:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Akkor valószínű tényleg 6 +4 hetes vagyok?
nov. 13. 20:55
 8/13 anonim ***** válasza:

Jaj, bocsi elnéztem. Én úgy értettem, neked 11mm. 1,1mm valóban kevés ehhez a terhességi korhoz☹️ Én is 6+5-nek számoltam és ahhoz kb. 8mm kéne. Viszont FET-nél nem tudom, hogy van és ilyenkor még nehéz pontosan mérni is. Az a lényeg, hogy 10mm petezsák fölött kell lennie benne valaminek, neked van, szabályos a szikhólyag is. Próbálj megnyugodni, amíg az orvos mást nem mond.

nov. 13. 21:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Igaz, FET miatt nem ténylegesen akkor volt a megtermékenyülés, mint ET-nél, de számolni akkor is úgy kell, ahogy írtam. Ha 5 napos ment vissza, akkor a beültetés napja a 14+5, azaz 19. terhességi nap.
nov. 13. 21:09
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen, egy hete meg nem is volt látható az embrio, most igen. Viszont a szikholyag és a petezsak is majdnem duplájára nőtt.
nov. 13. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!