FET lombik! Hány hetes lehetek?
Én a megtermékenyüléstől számolnék, tehát beültetés dátuma-embrio napjainak száma, (azaz okt. 16. - 5 nap --> kb. okt. 11.), ehhez hozzáadnék még 2 hetet.
Ez alapján 6+5, ha jól számoltam.
Ha 5 napos volt beültetéskor embrió, azaz október 11 volt a leszívás napja, aznap voltál - valós időben - 2 hetes.
Tehát akkor mai napon 6+5 hetes vagy. Mivel lombiknál biztos a megtermékenyülés kora, ez sajnos 1.1 mm-es embriónál nem túl jól hangzik. Esetleg abban lehet bízni, hogy elmérte.
Nekem 6+0-n (ET lombik) volt 2,5 mm, rá egy hétre (7+0) pont a nagykönyv szerint nőtt napi 1 mm-t, azaz 9,5 mm volt.
Jaj, bocsi elnéztem. Én úgy értettem, neked 11mm. 1,1mm valóban kevés ehhez a terhességi korhoz☹️ Én is 6+5-nek számoltam és ahhoz kb. 8mm kéne. Viszont FET-nél nem tudom, hogy van és ilyenkor még nehéz pontosan mérni is. Az a lényeg, hogy 10mm petezsák fölött kell lennie benne valaminek, neked van, szabályos a szikhólyag is. Próbálj megnyugodni, amíg az orvos mást nem mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!