FET,2db 5 naposat kaptam.Beültetés után 9 nappal negatív teszt.Már teljesen reménytelen?
Figyelt kérdés
5 nap múlva kell mennem vérvételre .nov. 3. 12:58
1/6 anonim válasza:
Miért tesztelsz ennyivel korábban? Miért gyötröd magad? Senki nem fogja tudni neked megmondani, hogy sikerült-e vagy sem! Én is lombikoztam, tudom miről beszélek, pont ezért nem teszteltem hamarabb, mint ami elő volt írva. :-(
2/6 anonim válasza:
Szia, ilyenkor már sajnos làtszodni szokott a második csík, ha halványan is de ott van. De sose tudni. Én most megyek csütörtökön FET-re.
3/6 anonim válasza:
Bár nekem nem FET volt,de 5 napossal beültetés után 7.napon halvány pozitívat teszteltem,én csak azért csináltam tesztet aznap mert akkor "kellett" volna megjönnie de nem jött. Rá 2 napra volt a vérvétel az intézetben.
Mikor jönne meg neked?
4/6 anonim válasza:
Sajnos nagy a valószínűsége, hogy ez most nem sikerült 🙁 ilyenkor már ott kellene lennie a második csíknak, halványan...Én is átéltem már ezt egy párszor...
5/6 anonim válasza:
Nem volt korai a tesztelés, minket mindig et+9 napra hívnak vissza Tapolcára vizelettesztre.
Nekem a sikeres beültetéseknél akkor már nagyon erős volt mindig a teszt. 5 napos embrióval , az pont az esedékes menzesz napja, amikor egy érzékeny tesztnek már mutatnia kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!