Fet+9 napon 5 napossal reggeli első pisiből teszt negatív. 😞Tudom hagyjuk a tünetek, mert vsz a hormonoktól vannak, de folyamatos mindjárt megjön érzés, durva puffadás és cici érzékenység szüntelenül gyötör. Vsz ez már esélytelen igaz?
Figyelt kérdés
ma 06:19
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos én is ettől tartok.
ma 06:31
3/8 anonim válasza:
Nekem 10. napon erős pozitív volt a beültetés után. Sajnos szerintem, ha teljesen negatív akkor esélytelen.
4/8 A kérdező kommentje:
Annyira megoszlanak a vélemények. Doki lecsesz miért tesztelek még ilyen korán, mert nem véletlen mondják tesztelésre a vérvétel előtti 2-3 napot, vagyis 10-12.nap környéke. Nálunk transzfer után a 14.napon kell menni a vérvételre. Nekem speciel van a környezetemben mindenre példa, ezért van még bennem egy halovány remény, de 5 naposokkal már csak látni kéne valamit legalább extra halványan. 😞
ma 08:23
5/8 anonim válasza:
Szerintem azért teszttől is függ. X-epil 100 feletti hcg-nél is alig látszott, a facelle 26-osnál is észrevehető volt (nyilván iszonyat halvány, de látszott).
Érzékeny teszttel azért 9. napon már derengenie kellene sajnos, de én is hallottam már érdekes sztorikat.
6/8 A kérdező kommentje:
Én predictorral teszteltem ma a 9.napon.
ma 08:55
7/8 anonim válasza:
3-as vagyok. Azzal teszteltem én is. Várj azért két napot és nezd meg újra. Vissza mikor kell menni?
8/8 A kérdező kommentje:
Vérvételre majd csak kedden. Akkor leszek 14 nappal a beültetés után.
ma 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!