Fet+9 napon 5 napossal reggeli első pisiből teszt negatív. 😞Tudom hagyjuk a tünetek, mert vsz a hormonoktól vannak, de folyamatos mindjárt megjön érzés, durva puffadás és cici érzékenység szüntelenül gyötör. Vsz ez már esélytelen igaz?
Figyelt kérdés
nov. 7. 06:19
11/28 anonim válasza:
Változó. Valakinek igen, valakinek nem. Nekem épített ciklusban csak akkor jött meg, ha elhagytam a progit. Natívban azért ált. Kevés a pótlás, a saját ciklusod jobban dominál.
12/28 anonim válasza:
Nekem nem tudott megjönni a progi miatt, de barnázgattam 2 napig, a vérvételi eredmény után abba is hagytam mindent és 3 nap múlva megjött. Sajnálom, borzasztó érzés, én tudom. De bízni kell a következő sikerességében 🤞! Csak így lehet! 😊
13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, még azért 1-2 napig reménykedem, hátha esetemben korai volt még ez a 9.napi teszt. Hátha.. Ma várnám a mensit egyébként.
nov. 7. 12:50
14/28 anonim válasza:
Semmiképp se hagyd előbb abba a gyógyszereket!:) Hátha!
15/28 anonim válasza:
3,7 vagyok. Megnézed holnapután, hátha még kevés voot a hcg. Persze nagyobb az esély a sikertelenségre, de még azért tesztelnék a helyedben még egyet hátha alapon. Ha ez nem is sikerült akkor a következő majd sikerül. Tudom milyen nehéz ez én is atéltem. Egyszer sikerülni fog és lesz gyermeked.
16/28 anonim válasza:
Igen, szar ez. Én is átéltem, azt hittem rosszabb csak nem jön, aztán csak jött:D de hát ez van, fel kell állni, tovább kell menni.
Nem mindenkinek az jut, hogy egy dugásra legyen gyereke :)
17/28 anonim válasza:
Így van! Nagyon jól mondod! Fel kell állni és tovább menni, amíg bírjuk lelkileg! Mert a végeredmény csodás lesz ♥️
18/28 A kérdező kommentje:
Ma a 10.napon reggel is teszteltem, de teljesen egyértelműen negatív lett. A mosógépen felejtettem, és mikor hazaértem a munkából, már nagyon halványan pozitív volt. Nagyon halványan. Szerintetek ez mi? Nekem eddig az évek alatt előtt temérdek negatív tesztjeim órákkal később is negatívak voltak.
nov. 8. 19:41
19/28 anonim válasza:
Holnap új teszt! Amúgy van száradási csík is sajnos...
20/28 A kérdező kommentje:
Igen én is hallottam száradási csíkról is. Bár nem értem ha megszárad hogy lesz látható ott a csík.. De sok-sok pozitív ellenpéldát is olvastam most délután. Úgyhogy marad a remény.
nov. 8. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!