Lombikosok, volt olyan köztetek hogy megtermékenyítés után nem osztódott a sejt?
Fel a fejjel! A lombiknál az első kör sokszor kísérletezés. Hiába az AMH, az alaján csomószor nem lehet normálisan belőni a protokollt.
Nekem első körben extrém magas AMH miatt soft protokoll volt csak, azt hittük milyen jó lesz az is, 6 tüszőt láttak, erre leszívásnál közölték, hogy hát kettő. Végül egy embrió lett belőle, és csak kémiai terhesség.
Mindez ráadásul nem is itthon, úgyhogy 1,5 misi egy próbakör legalább...
Ismerősömnek meg tök alacsony volt az amh-ja, minden más baja is van mellette, erre az első körből vagy 6-ot fagyasztottak le és az első beültetése sikerült.
Másik ismerősnél az első körben leszívás sem volt! Másodiknál meg fagyasztottak vagy 6-ot:)
Sajnos ez ilyen rázós út. Én direkt azért akartam külföldre menni, mert ott sokkal jobbak az embriológiai laborok, de látod, ez se garancia semmire, nekem se lett az első körből gyerekem, pedig marha sokaknak meg igen. Majd remélhetőleg a második vagy a harmadik összejön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!