Olyan válaszokat szeretnék ami rosszindulat mentes.. Mert mostanában sokat olvasok frusztrált nőktől akik nem tudnak kicsit kedvesebben válaszolni bárkinek is. (Ha már a padlón van rugjunk bele elv..) köszönöm csajok?!🥰
Szóval a párommal 6 hónapja próbálkozunk multhonapban kb 4 napos kessesel megjott a nem várt egy nagyon halvany pozival és utána negativokkal.
Majd ebben a hónapban már ha a 28 napos ciklusomat nézem
(ami változó, mert van mikor 30 napos.)
Akkor a mai nappal együtt a 7. Nap, hogy késik. Ha a 30 naposhoz számolom akkor 5 napja kesik.
Tesztet meg nem mertem csinálni mert tartok az ismételt csalodastol, de nektek mi erről a véleményetek? Milyen tapasztalatotok van? Lehet hogy végre sikerült?
Nekem kétszer is volt, hogy ciszta kavart be a ciklusomba. Egyszer pont az első babatervezéses ciklusban, pár nap késésnél totál negatív volt a teszt, újabb pár nap múlva jött meg (mivel nem tudtam mire vélni, így addigra már volt időpontom a nőgyógyászhoz, ő mondta, hogy ott a szép nagy ciszta, biztos az volt a ludas).
Másodjára egy ciklus teljesen ki is maradt, akkor kizárt volt a terhesség, így nem is teszteltem, de pont rákszűrésre mentem (ahhoz vártam volna, hogy megjöjjön és elmúljon, persze nyilván ilyenkor nem jött meg 😀), így megint kiderült a ciszta.
Amikor pedig valóban terhes voltam, akkor 28. ciklusnapon erős pozitív volt a teszt...
Szóval nyugodtan csinálhatsz már tesztet bármelyik napszakban, ha nem vagy terhes, akkor legalább hátha pszichésen is elengeded és megjön (simán szokott ilyen lenni), akkor utána indulhat az új ciklus, új esélyekkel.
12+
Amúgy ha biztos vagy benne, hogy előző hónapban kémiai volt, nem csak látni akartad azt a halvány csíkot, akkor szerintem pont tesztelned kellene mihamarabb, vagyis késéskor.
Ugyanis ha gyakran fordul elő, hogy megtermékenyülsz, de nem tud rendesen fejlődni, ott lehet olyan probléma, amit orvosilag meg kell oldani, mert amúgy újra és újra ez lesz az eredmény, és csak feleslegesen reménykedsz a csodában... Tehát neked és a dokinak is hasznos lenne tudni ebben az esetben a kémiai terhességekről, hisz azok is extrakorai vetélések.
Tesztelj! Mindegy, hogy 5 vagy 7 napja késik.
Ha negatív, akkor legalább el tudod engedni ezt a feszültséget, ami benned van. Az is lehet, pont emiatt a stressz miatt késik és a teszt után meg majd szépen meg is fog jönni.
Ha pozitív, akkor pedig fellélegezhetsz.
Tehát lényegében mindkét eredmény egy elég nagy terhet venne le a válladról...
Csatlakozom, tesztelj!
Én is mindig a csalódástól félek, nem merek tesztelni. Aztán, miután megcsinalom a tesztet, másnapra mindig megjön 😖
Lehet csak a stressz miatt késik, de szorítok, hogy ne így legyen 😊
Mi 15 hónapja próbálkozunk, 15.-ére nem várom, utána átjárhatóságira kell mennem...
Köszönöm csajok, igen teszteltem. Sajnos Negatív lett, és meg is jött.
Szóval ahogy felettem írták, új ciklus új esély.
Nagyon köszönöm a valaszokat😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!