Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 9.Dpo-n tesztelt valaki már...

9.Dpo-n tesztelt valaki már pozitívat? Rosszindulatú hozzászólók kíméljenek.

Figyelt kérdés
júl. 6. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Az, aki elszámolta magát.
júl. 6. 17:59
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
Igen. Bar idon tuli extrem halvany pozitiv volt, de en lattam rajta. 3 nap mulva lett egyertelmu, 16 hetes vagyok mar a masodik babammal. Az elsovel csak a mensi elmaradas napjan lett pozitiv.
júl. 6. 18:05
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

Igen. Tudom, tudom. Nem sikerült 9-ig elszámolni...

Úgy volt egyébként, hogy aznap reggel még csak egy időntúli, szemmeresztgetős, mintha lenne ott valami típusú teszt volt (predictor early). Még aznap este megismételtem, és már egyértelműan pozitív lett. Halvány, nagyon is, de pozitív. Fotón is látszott. De korábban mindig csak a 10. dpo-tól voltak pozik a tesztjeim.

júl. 6. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Nekem a nemvárt napján lett nagyon halvány, fotózhatatlan második csík, amik utólag uh alapján derült ki, hogy a 9. dpo lehetett. :)
júl. 6. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Nekem mindkétszer 9. Dpon lett pozitív. Egyszer délután egyszer pedig reggel. Utóbbi annyira halvány volt, hogy azt hittem csak a reagens helye. Másnap már látszott tisztán, hogy az bizony csík.
júl. 6. 19:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én holnap fogok tesztelni. :)
júl. 6. 19:07
 7/9 A kérdező kommentje:
3-as, egyébként én is predictor earlyvel fogok tesztelni.
júl. 6. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:

5ös vagyok

Én amúgy facellel teszteltem. Sosem csapott be.

júl. 6. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Én kétféle tesztet is csináltam aznap reggel, ugyanabból a vizeletből, de csak a predin derengett valami "szellemcsík". A másik is érzékeny volt elvileg, legalább annyira, de azon lópikula sem látszott.
júl. 6. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!