Olyan válaszokat szeretnék ami rosszindulat mentes.. Mert mostanában sokat olvasok frusztrált nőktől akik nem tudnak kicsit kedvesebben válaszolni bárkinek is. (Ha már a padlón van rugjunk bele elv..) köszönöm csajok?!🥰
Szóval a párommal 6 hónapja próbálkozunk multhonapban kb 4 napos kessesel megjott a nem várt egy nagyon halvany pozival és utána negativokkal.
Majd ebben a hónapban már ha a 28 napos ciklusomat nézem
(ami változó, mert van mikor 30 napos.)
Akkor a mai nappal együtt a 7. Nap, hogy késik. Ha a 30 naposhoz számolom akkor 5 napja kesik.
Tesztet meg nem mertem csinálni mert tartok az ismételt csalodastol, de nektek mi erről a véleményetek? Milyen tapasztalatotok van? Lehet hogy végre sikerült?
Mindenféle rosszindulat nélkül válaszolok.
Simán lehet, hogy kimarad egy hónap. 15 éve menstruálok, soha nem maradt ki egy ciklusom se (a terhességeim nem számítva) egyetlen egyet kivéve. Azt hittem én is baba, de nem. Egy menzesz kimaradt aztán minden folytatódott úgy ahogy kell. Lehet, hogy hormonális probléma alakult ki, ez is jöhet kb egyik hónapról a másikra.
Igen, lehet terhes vagy. De azért, mert Mari a gyakori kérdéseken terhes volt, amikor késett neki nem jelenti azt, hogy te is az vagy.
A teszt kicsit megbízhatóbb eredményt adna, mint vad idegen emberek példája. Csinálj egyet.
Sok sikert.
De nem értem, erre hogy vársz normális választ. Nem látunk beléd.
Annyi idő alatt, míg kiírtad ezt a kérdest, egy tesztet is csinálhattal volna.
Szexeltél, beled élveztek, akkor lehetsz terhes, mi csak ennyi tudunk.
Igen, fusztrál néha, hogy ilyen buta emberek akarnak gyereket vállalni, akik itt anoním fórumon kérdezik meg, lehetnek-e terhesek, mintha ezt báeki tudná itt.
Kedves nem tudom ki ( 5/5) , a buta az te vagy aki nem tudja felfogni amit olvasott, nem azt kértem, hogy bárki is belém lásson.. Hanem hogy irják le a tapasztalatokat amiket szereztek.
Köszönöm pont az ilyen emberekről beszéltem mint te . Remélem neked nincs gyereked..
Nekem az a véleményem, hogy feleslegesen idegeskedsz, beleéled magad és mégnagyobb lesz a pofáraesés, ha csak kimarad egy hónap.
Azt megértem hogy 9,10 dpo-n türtőzteted magad, de ha egy hét késés után sem tesztelsz, az csak hiú ábrándok kergetése.
Volt nekem is, hogy kimaradt 1-1 hónap, tobb alkalommal is életem során, szerencsére akkor pont nem akartam gyereket, de Ha belelovaltam volna magam és puff, negatív, sokkal rosszabb lett volna mint egy sima negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!