Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 napja késik. Erősödhet...

2 napja késik. Erősödhet még a csík?

Figyelt kérdés
2 napja késik, csináltam Facelle tesztet, tegnap este halványan szabad szemmel látható volt, időn belül a második vonal. Ma reggel megint csináltam, ugyanez. 2 napos késéssel nem kéne erősebbnek lennie? Tegnap beszéltem az orvosom asszisztensével, nyáron volt spontán vetélésem, ir-es vagyok, méhpempőt eszünk férjemmel, tavasszal vágtunk bele a tesó projektbe, előző gyermekünk 5 hónappal az után jött, hogy elhatároztuk, hogy jöhet a baba. Szedem a Folsavat, Magnéziumot, Inofolic-ot tervezek még venni. Görcsöm van, a melleim szét mennek, nagyon fájnak. Vagy engedjem el?
nov. 5. 10:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Lehetséges, hogy 3 hetente van valakinek ovulációja, de annál rövidebb időnként nem. A 21 naponként ismétlődő ovuláció azonban nagyon szokatlan, a 25 napos ismétlődés viszont gyakoribb – mondta el a Romper.com-nak Dr. Joseph Adashek, perinatológus.

Tehát elméletben előfordulhat az, ha a hónap első napján van ovulációd, és két héttel később van a menstruációd, akkor lehet ismét ovulációd a hónap végén – de valószínűbb, hogy a következő hónap elején lesz. Egy tanulmány azonban tovább bonyolítja ezt a témát. Egy kanadai kutatás, amely a Fertility and Sterility szakfolyóiratban jelent meg, arról számolt be, hogy vannak nők, akik havonta kétszer, sőt, akár háromszor is ovulálnak.

Mikor a fiam fogant, 3-án menstruáltam, majd 11-én bevitt a férjem, mert nem bírtam kiegyenesedni, ahol egy összeesett petesejtet látott az orvos, 29-én pozitív tesztet csináltam fiammal, úgy, hogy 31-én jött volna meg :) előfordulhat, nem minden hónapban van, de vannak hónapok, mikor igen.

nov. 6. 23:35
 12/16 A kérdező kommentje:

Még nem engedtem el annyira ezt a hónapot. A felső reggeli, az alsó most esti. 1 percen belül jelent meg mind a kettőn a csík. Még bizakodom. 🤞🏼🥹

[link]

nov. 6. 23:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Hú, kérdező, ez már nem normális. Ezeken sincs csík.
nov. 7. 05:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább menj el HCG-t nézetni 2 nap különbséggel. Abból biztosan kiderül és nem reménykedsz feleslegesen. Sajnos ezek a tesztek ennyi késésnél negatívként értelmezhetők.
nov. 7. 05:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Valami elindult de hogy nem jól fejlődik szinte az is biztos.

Hcg vérvétel jó ötlet és lehet valami másik tesztet is kipróbálhatnal. (Facelle)

nov. 7. 06:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát elméletben előfordulhat az, ha a hónap első napján van ovulációd, és két héttel később van a menstruációd, akkor lehet ismét ovulációd a hónap végén – de valószínűbb, hogy a következő hónap elején lesz. Egy tanulmány azonban tovább bonyolítja ezt a témát. Egy kanadai kutatás, amely a Fertility and Sterility szakfolyóiratban jelent meg, arról számolt be, hogy vannak nők, akik havonta kétszer, sőt, akár háromszor is ovulálnak."

Persze, és vannak akik terhesség alatt is ovulálnak, mert egyszer állítólag történt ilyen...

Könyörgöm, ne keverd már a szezont a fazonnal. Ne nevezd hónapnak a menstruációs ciklust. Az a menstruáció első napjától a következő menstruáció előtti napig tart. Teljesen mindegy, hogy 15 vagy 85 nap telik el ez idő alatt, nincs kettő vagy több ovuláció ez idő alatt. Ha már szakfolyóiratokat olvasgatsz, kérlek kerülj tisztába alap fogalmakkal.

nov. 7. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!