2 napja késik. Erősödhet még a csík?
Figyelt kérdés
2 napja késik, csináltam Facelle tesztet, tegnap este halványan szabad szemmel látható volt, időn belül a második vonal. Ma reggel megint csináltam, ugyanez. 2 napos késéssel nem kéne erősebbnek lennie? Tegnap beszéltem az orvosom asszisztensével, nyáron volt spontán vetélésem, ir-es vagyok, méhpempőt eszünk férjemmel, tavasszal vágtunk bele a tesó projektbe, előző gyermekünk 5 hónappal az után jött, hogy elhatároztuk, hogy jöhet a baba. Szedem a Folsavat, Magnéziumot, Inofolic-ot tervezek még venni. Görcsöm van, a melleim szét mennek, nagyon fájnak. Vagy engedjem el?ma 10:46
1/6 A kérdező kommentje:
ma 10:53
2/6 anonim válasza:
Ezen nincs semmilyen második csík. Két negatív teszt. Az a száradasi csík helye.
Ez nem gyenge masodik csík, ami erősödhet, hanem semmilyen. Nem vagy terhes, ez az igazság
3/6 A kérdező kommentje:
Azért egy icipicit reménykedem még, mert pont a múlt héten dobáltam ki az eddigi teszteket, marha sok ilyen Facelle, Predi volt, a teszt belül már besárgult, de egyiken sem volt semmi szellemcsík. Már "elengedtem", de nyár óta 1x sem jártunk ilyen "közel" hozzá. De "bekészülve" megyek mindenhova, ha megjönne :)
ma 11:22
4/6 anonim válasza:
Ez késésnél teljesen negatív, hiába rakod át negatívba a tesztet.
5/6 anonim válasza:
" nyár óta 1x sem jártunk ilyen "közel" hozzá."
Hát pillanatnyilag messzebb vagy tőle sajnos mint a Föld-Nap távolság...
6/6 anonim válasza:
Látom, hogy mire gondolsz. Ha még a nemvárt menstruáció előtt lennél pár nappal, akkor azt mondanám, hogy biztató és lehet belőle valami. 2 nap késésnél viszont ezzel én nem reménykednék a helyedben. Ha élőben a csík rózsaszín, akkor lehet, hogy elindult valami, de valószínűleg abba is maradt és meg fog jönni. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!