Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miert halványul el pár nap...

Miert halványul el pár nap alatt a második csík?

Figyelt kérdés
Ebben az évben már 3x előfordult, hogy pár napot késett a menzesz, lett halvány pozitiv tesztem, aztán a napok múlásával nem erősödött, hanem napról napra teljesen eltűnt, majd vérzés is volt. Ha ez csak 1x fordult volna elő, megértem, stressz, vagy bármi miatt nem maradt meg, de hogy már 3x volt idén ilyen, az már kezd aggasztani. Női orvosom szerint, minden teljessen rendben van, már kb az agyára megyek, hogy mindig ott vagyok.. de én akkoris értetlenül állok a helyzet előtt, hogy mitől lehet ez.. volt már valakinek ilyen?

aug. 13. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szokták kémiai terhességnek hívni. 1 év próbálkozás után szoktak javasolni meddőségi kivizsgálást.
aug. 13. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy hormonok rendben vannak?
aug. 13. 09:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen rendben, 3 éve volt petefészek cisztám, és 8 éve egy missed ab
aug. 13. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Milyen tesztek voltak? Tuti pozitív volt, nem szellem- vagy száradási csík? Nincs róla képed?

Mert ha ennyi irö alat valóban 3 kémiai terhességed volt, az szerintem már nem a normális kategória, és megpróbálnék utánajárni.

(Amúgy lehet, hogy nem is nálad van a hiba, hanem a hibás spermiumok miatt nem lesz életképes az embrió...)

aug. 13. 13:27
 5/5 anonim válasza:
Sziasztok.segítene valaki ? 6 tesztet csináltam amiből 4 pozitív.Most utolsó teszt óta 6 nap telt el és negatív most.. utolsó mensim 06 24. 07 24 csak HALVÁNY PECSÉTELŐ 3 napig most nm érték semmit..Volt esetleg valaki hasonló helyzetben? Köszönöm szépen V
aug. 22. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!