Lehetséges, hogy 4 db teszt is állpozitív?
Figyelt kérdés
1.5 éve próbálkozunk, PCOS, ÍR + rossz spermakép. Letrozollal lett ovuláció, ultrahanggal néztük, most vagyok a 12 dpo-n, 10 dpo-n volt 2 db 10-es érzékenységű halvány pozitív tesztem, másnap reggel még egy halvány pozitív, vérből a HCG szint 28,4 mlU/ml. Lehet ebből valami? Pénteken esedékes a mensim…a dokimhoz nem kaptam időpontot, ezért elmentem egy véleményt kikérni egy másik dokitól (aki egy ismerősöm) ő azt mondta, hogy szerinte ez nem terhesség, mivel a 10-es tesztek nem megbízhatók + a vérben is “jelentéktelen” a HCG…Csinált ő ott egy tesztet nekem (20-as érzékenységű) és negatív lett..rá egy órára itthon csináltam egy 10-est és nagyon halványan de pozitív…most akkor miért lett 4 teszt is pozitív? A HCG-nek az értéke nem 0 ha nincs terhesség?okt. 23. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!