Lehetséges, hogy 4 db teszt is állpozitív?
A #8-as margójára írnám, mert kikívánkozik belőlem...
Én a 11. dpo-tól legalább 15 tesztet ellőttem. A 15 teszt pontosan 3 HCG vérvétel ára.
Emellett futotta fasza terhesvitaminra és D-vitaminra is (meg egyebek).
A lelki békém megőrzése érdekében jól esett minden nap rácélozni a pálcikás tesztre.
Ha nem is értek egyet valakivel, a véleményét/döntését attól még el tudom fogadni.. sőt, meg is tudom érteni (ami nyilván nem egyenlő az egyetértéssel).
S ha nem, akkor legalább igyekszem nem elítélni..
Főleg nem lehülyézni.
Sokan vagyunk-sokfélék.
Tesztelj egyet holnap reggel.
Felkúszhatott az a HCG, kialakulhat még.. keress rá: hcg szint napról-napra (pl.), eszerint még bőven belefér a te értéked is (az utolsó mensi után eltelt 4 hét: HCG szint 3-426-ig)!
Tudom, hogy nem ezen fog múlni, de drukkolok. 😊
A chat GPT szerint:
A 28,4 mIU/ml-es HCG szint 11 nappal ovuláció után (dpo) azt jelzi, hogy a terhesség valószínűleg fennáll. Általában a HCG szint terhesség alatt emelkedik, és a 11 dpo-n mért értékek a terhesség korai szakaszában normálisnak számítanak. Fontos azonban megjegyezni, hogy a pontos értékeléshez orvosi konzultáció javasolt, mivel az egyéni körülmények eltérőek lehetnek.
Most beszélgetek csórikámmal. Elég okos. 😅😅
8-as vagyok. 3 év, egy műtét és egy lombik kellett ahhoz, hogy teherbe essek, szóval tudom miről van szó, nehéz közben az ép eszét megőriznie az embernek, de higgyétek el, hogy pont az segít, nem az hogy a háziorvosnak mutogatják a 11.dpo-s pisitesztet.
Sokszor mondják, hogy "el kell engedni". És pontosan tudom, hogy aki gyereket akar az nem tudja elengedni, az elengedés nem azt jelenti hogy a gyerek utáni vágyat engeded el, hanem azt, hogy kontrolláld azt, amire nincs ráhatásod. 11.dpo-n nincs ráhatásod arra mi fog történni, és nem semmivel nem kapsz biztos eredményt hiszen látjuk, ott állsz egy hcg eredménnyel, amivel pont ugyanannyira nem tudod, hogy 9 hónap múlva lesz-e babád, mintha egyetlen tesztet sem csináltál volna, csak a stressz 100x akkora,ami ponthogy nem tesz jót.
Volt,hogy én is 14.dpo-n a Laborban voltam, volt, hogy én is 10.dpo-n lámpával világítottam a teszteket, de évek alatt sikerült megértetnem magammal, hogy teljesen felesleges. Semmit sem vesztek azzal, ha 3 nappal később tudom meg, hogy terhes vagyok vagy sem. A későbbi teszteléssel csak nyerek, méghozzá 3 napnyi szín tiszta reményt. A halvány tesztekkel és al alacsony hcg színekkel csak a bizonytalanság jön, aminél sokkal, de sokkal jobb tudatlan remény.
Amikor úgy lettem terhes, hogy abból baba is született csak a 14.dpo-n teszteltem, gyönyörű, erős pozitív lett, rögtön éreztem, hogy ez most sikerült. Nem kellett labor, nem kellett utána minden nap újabb teszt, mert tudatosítottam magamban, hogy ezeken nem múlik semmi, ezek nem segítenek semmin, és nem tudok meg belőlük semmit, mert egy szép magas hcg sem biztosíték arra, hogy később nem marad üres az a petezsák.
Szóval relax. Ha terhes vagy akkor akkor is az leszel ha mostantól egyetlen egy tesztet sem csinálsz, ha meg elmegy akkor is elmegy ha még 30 féle terhességi tesztet ellősz és még 3 labor eredményt 4 orvossal értékeltetsz ki. (Ha elmegy a teszt még akkor is pozitív lesz, amikor már menstruálsz, nem ürül ki rögtön a hcg.)
Csak pár napot kibírsz és eggyel okosabb leszel, pár hét és reméljük szívhangot is hallasz.
Sajnálom 8as!
És pont amiatt, amin ármentél... nem kéne így ítélkezni más felett. És nem kéne a zsebében sem turkálni, hogy mit vegyen a saját pénzén.
Örülök, hogy neked sikerült letenni azt a nehéz terhet, amit oly sokan cipelünk/cipeltünk.
A történeted, ahogy leírtad.. sokkal átláthatóbb, mélyebb és lefgőképp szimpatikusabb, mint az első hozzászólásod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!