1.5 éve próbálkozunk, PCOS, ÍR + rossz spermakép. Letrozollal lett ovuláció, ultrahanggal néztük, most vagyok a 12 dpo-n, 10 dpo-n volt 2 db 10-es érzékenységű halvány pozitív tesztem, másnap reggel még egy halvány pozitív, vérből a HCG szint 28,4 mlU/ml. Lehet ebből valami? Pénteken esedékes a mensim…a dokimhoz nem kaptam időpontot, ezért elmentem egy véleményt kikérni egy másik dokitól (aki egy ismerősöm) ő azt mondta, hogy szerinte ez nem terhesség, mivel a 10-es tesztek nem megbízhatók + a vérben is “jelentéktelen” a HCG…Csinált ő ott egy tesztet nekem (20-as érzékenységű) és negatív lett..rá egy órára itthon csináltam egy 10-est és nagyon halványan de pozitív…most akkor miért lett 4 teszt is pozitív? A HCG-nek az értéke nem 0 ha nincs terhesség?
Ha én a helyedben lennék, biztos elmentem volna ma reggel vérvételre. Hogy lássam, hogyan nő a hcg. Ebben a stádiunban az mutatja a legbiztosabbat.
okt. 25. 09:19
22/34 A kérdező kommentje:
Lehet inkább várok pár napot, lehet az lesz a legjobb, mert igyis eddig lehet fölöslegesen stresszeltem magam, mert idő nap előtt tesztelgettem..
okt. 25. 10:18
23/34 anonim válasza:
Ne érezd magad rosszul a tesztelgetés miatt, befolyásolni nem tudod azt hogy veletek marad-e szóval egy dolgot tehetsz: élvezd hogy a szervezetedben végre van HCG. Nekem ehhez öt évet kellett várom kb és bizony rengeteg tesztre rápisiltem és örömmel (és nem kevés félelemmel) néztem hogy két naponta erősödik -e picikét. Én tesztelés nélkül idegesebb voltam mint tesztekkel 😅 így még akkor is teszteltem egyet amikor a szívhang keresésre mentünk.
Segíteni nem tudsz a babának és eszméletlen frusztráló (tudom) hogy semmit nem tudunk megmondani előre. Ha tudsz próbálj másra gondolni.
Jah amúgy nekem lombik beültetés+10 nap (asszem az ovu+15) volt 140 a HCGm de szépen és gyorsan emelkedett, és már hat hónapos terhes vagyok. Szóval nem mindenkinek indul nagyon erős HCGvel a terhesség az eléggé egyedi. Kitartást és esetlegesen nézess egy progeszteron értéket is ha elmész HCGt nézetni, azt még időnként szeretik a dokik ☺️🤞
okt. 25. 19:43
24/34 A kérdező kommentje:
Kedves 23-as nagyon szépen köszönöm😊 akkor végülis a 11 ovu utáni napon nem annyira vészesen kevés a HCG-m. Végülis még most sem jött meg, remélem nem is fog!😊 Neked pedig örömteli babavárást kívánok és könnyű szülést!
okt. 25. 22:35
25/34 anonim válasza:
Én is ezert irtam (21), hogy vérből nézetnék még egyet, mert 11 dpo kornyékén egyáltalan nem biztos hogy kevés a 28-as hcg... fura hogy így leszólta az orvos. A tendencia a lényeg, amihez viszont kéne még egy mérés.
okt. 25. 23:43
26/34 A kérdező kommentje:
Azért nem csináltam, mert ha megjött volna akkor igazából értelmetlen lett volna, mostmár így vissza és tudva, hogy nem jött meg, jó lett volna vérből is megnézni. De ha hétfőig nem jön akkor hétfőn mindenképp vérvételre megyek, aztán hátha lesz babóca😊
okt. 26. 00:00
27/34 anonim válasza:
Minden elismerésem hogy ilyen türelmes tudsz lenni:)
25
okt. 26. 07:47
28/34 A kérdező kommentje:
Pedig én eléggé türelmetlen ember vagyok😂, mostmár valahogy elfogadtam, hogy lesz majd valami, főleg, hogy ma is + lett a tesztem és meg sem jött.
okt. 26. 12:21
29/34 Zsutyi válasza:
Kérdező azóta mi újság?
okt. 29. 19:53
30/34 A kérdező kommentje:
5-én kell menjek a dokimhoz. Azóta sem jött meg, nézettem még egy hcg-t, ami 234 volt tegnap. Szóval türelmesen várok, hogy mi lesz belőle, remélem baba😊 a szagokra mintha érzékenyebb lennék egy pár napja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!