Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Inszemináció! Hány éves...

Inszemináció! Hány éves voltál? Volt egészségügyi problémád? Hányadik sikerült? Iker terhesség lett?

Figyelt kérdés

okt. 22. 21:25
A kérdező szavazást indított:
25-29
30-35
36-39
40-45
Elsőre sikerült
Második sikerült
Harmadik sikerült
Egy se sikerült, lombik lett
13 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:

Minden inszeminációs tapasztalat érdekel!

Írjatok légyszi!

okt. 22. 21:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a második gyerek nem akart összejönni. És olyan nagyon konkrét oka se volt. De èvekig rajta voltunk az ügyön és semmi. Végül az inszemináció mellett döntöttünk, ami elsőre sikerült.
okt. 22. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Második gyerek nem jött össze. Volt eü probléma, de az okára nem jöttek rá. 2 évig próbálkoztunk, ezután mentünk inszeminációra. Második sikerült, hármas ikrek lettek. 27 éves voltam
okt. 22. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
27-28 éves korom közt volt 5 inszemináció, mind sikertelen volt. Ezek után évekig nem akartam hallani a témáról. Végül 33 éves korom előtt kicsivel kezdtük a lombikot, a 2. sikerült. Egy gyerek lett, szerencsére, de amúgy 2 db 5 naposat kértünk vissza, hogy növelljük az esélyt.
okt. 22. 23:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
26 évesen volt 4 sikertelen inszeminációnk, aztán utána derült csak ki, hogy férfi oldalon volt inkább gond (magas dns fragmentáció), így mondhatni felesleges is volt ennyi inszem, de szerencsére az első lombik sikerült. Férjem egy évvel idősebb amúgy.
okt. 23. 06:59
 6/10 anonim ***** válasza:
1 ev utan mentunk el maganutan kivizsgaltatni magunkat. Nalam kiderult az IR+pcos. Ferjemnel kicsit alacsony volt a spermium szam es lassuak voltak. A meddosegi klinikan volt atjarhatosagim ahol a jobb oldal enyhen el volt dugulva de nagy nyomasra kitisztitottak, mit ne mondjak az azert fajt. Ajanlottak h most probalkozzunk 1-2 honapot ha nem jon ossze akkor jelentkezzunk inszemre. 1 honapot vartunk csak. Nekunk elsore ossze jott.
okt. 24. 14:45
 7/10 anonim ***** válasza:
28-30 éves korom között volt négy sikertelen inszem, az első lombik hozta meg a sikert, de az már nem itthon volt így alkalmaztak sperma szelekciót is, itthon azt mondta a meddőségi központ hogy a férjem és az én eredményem elég jó az inszemhez, külföldön meg szelekciós eljárást adtak rá 🤣.
okt. 25. 08:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Én azt hittem itthon is kiválogatják a spermákat inszeminació során.
okt. 25. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Van egy alapszintű szűrés de a kinti lombiknál használtak plusz szűrőt, ami kifejezetten a férjem problémájára ideális. Tehát nem "csak" átmosták. Igazából nem tudom a részleteket, annyit tudok hogy hozzám viszonylag hasonlóan álltak mint itthon de a férjem problémájához teljesen máshogy, nekik ahhoz már az alap eljárás nem volt elég hanem szerettek volna egy zymot nevű szűrőt, ami kifejezetten jó az ő problémája esetén. Igazából külföldi eljárásnál kissé autopilótára kapcsoltam, mivel elég profik voltak és az első beültetés sikerült is.
okt. 25. 10:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen volt 3 sikertelen inszemem. Előtte évekig próbálkozás, vizsgálatok. Most volt egy sikertelen lombik. Megpróbálunk még 2 lombikot aztán befejezzük. Megterhelt érzelmileg ez a helyzet, a küzdés, az évek. Nincs eü probléma de ez nem segített az ügyünkben.

Befogadtam most két cicát, arany életük van. Mintha a gyerekeim lennének😃 Azon a ponton vagyok már ha így marad a helyzet, akkor is rendben lesz az életünk.

okt. 25. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!