Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2-3 cikluson keresztül rosszul...

2-3 cikluson keresztül rosszul szedtem a Clostilbegyt-et, 2x2-őt a 2x1 helyett. Most nagyon aggódom, hogy valami nagyobb kárt okoztam. Szerintetek?

Figyelt kérdés

4 ciklusnapom kellett szednem (3-6. napig) és most jöttem rá, hogy az elmúlt 2-3 ciklusban rosszul szedtem.

Nyáron volt szünet a Clostilbegyt szedésben, amíg a férjemet is kivizsgálták. Azóta csak e-mail-ben értekeztünk a nőgyógyásszal, pont nem tudtam elmenni azóta peteérés vizsgálatra szabadságolások miatt.

1 éve próbálkozunk a babával, 38 éves vagyok.

IR miatt peteérési zavart állapított meg a doki, Merckformint szedek az IR-re és persze diéta.

Nagyon aggódom, hogy kárt okoztam a Clostilbegyt-tel.

Szerintetek?

Kinek milyen tapasztalata van.

Köszönöm szépen.

szept. 25. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lettél ikerterhes, akkor nagy valószínűséggel nem.
szept. 25. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Off: 38 évesen mit vacakoltok a clostyval?
szept. 25. 13:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom...ezt írta fel a doki.
szept. 25. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
38 évesen ha nem jön a baba, akkor meddőségibe kéne menni, hogy minél előbb szakszerű segítséget kapj, ne pedig csak időhúzást...
szept. 25. 13:50
 5/7 A kérdező kommentje:

A férjemet is kivizsgálták már, minden okés vele.

Nekem megvoltak a laborvizsgálatok, minden érték normális volt, kivéve az inzulint, de azt is sikerült a normális szintre levinni a diétával és a Merckforminnal.

Ebben az évben szinte minden hónapban jártam a nőgyógyászhoz.

szept. 25. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem kell magyarázkodnod. Nekem már van gyerekem. Igaz lombikkal. Igaz 37 évesen. De lett. Viszont azt is tudom, pont ezért, tapasztalatból, hogy ahol 1 év alatt nem jön össze, ott vagy a külső segítség vagy a csoda segít.

38 évesen már nincs olyan sok időd. De természetesen nem akarok beleszólni és nem is lenne bölcs. Így max (a tapasztalataim alapján) tanácsolhatok - ami tudom, kéretlen, így vagy megfogadod, vagy elengeded a füled mellett. Ez a része engem már nem érint.

szept. 25. 14:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden hónapban kellett volna, hanem egy hónapon keresztül 2 naponta, hogy az orvos ellenőrizze egyáltalán csinál-e valamit a closty.

38 évesen már tényleg nem érdemes ilyen gyógyszerrel bohóckodással vesztegetni az időt, minél előbb be kell jelentkezni egy meddőségi központba és lombik.

Nincs olyan, hogy "jajj de nekünk semmi bajunk nincs"... Ha 1 év alatt nem jött össze a baba baj van. Nem biztos, hogy az orvosok meg tudják mondani pontosan mi a baj, de nem is kell, mert a megoldás a lényeg (a lombik adja a megoldást), nem az ok.

szept. 25. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!