Clostilbegyt hány nappal rövidíti le a ciklust?
Sziasztok.
November 18-án hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Utána decemberben és januárban nem jött meg a havim, február 8-án volt valami kis pecsételés az is csak 3 napig tartott utána április 4-én jött meg de az is csak 3napig tartott és nagyon gyenge volt.Voltam nőgyógyásznál és felírta a clostilbegytet, 5 napig napi 1szemet, azt akkor majd lerövidül a ciklusom nem lesz 40+ napos.
Tegnap este vettem be az első szemet.
Tapasztalatokat szeretnék kérni,hogy van aki szedte és bevált a gyógyszer?beállította a menstruációt?
Úristen! Mi ez a sok kérdés?De legyen..
Voltam hormonvizsgálaton illetve vérvételen általános laboron ès pajzsmirigyemet is nézettem egy másik vérvétel alkalmával.
Nem,nem szeretnék mèg gyereket,csak szeretném,hogy beálljon a ciklusom.
Mint minden gyógyszernek,nyílvàn ennek is sok mellékhatása van,tisztában vagyok vele.
27 éves vagyok.
Azért szedtem fogmazásgátlót mert nem szerettem volna gyereket,és ez mèg mindig így van,csak már szedtem 6éve közben migrénes is lettem szóval inkább abbahagytam.
Mèg valami??
Értem.köszönöm a segítséget.
Azt mit takar,hogy úgy akarták veled szedetni,mint a cukrot?milyen adagban írták fel?
Fogamzásgátló előtt (nagyon rég volt már) ha jól emlékszem 26-27naposak voltam a ciklusaim.
Természetesen védekezünk,hogy ne legyen baba,erre vigyázunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!