24 éves lány vagyok,babát szeretnénk! Rendszertelen,kis mennyiségű menstruációval fordultam nőgyógyászhoz! Hosszas böngészés után,elkeseredetten,az olvasottak alapján. Meddő volnék?
Hüvelyi uht eredménye "Uterus egyenes átmérője 39 mm,benne nyálkahártya vastagsága (endometrium) 8 mm.
Jobb ov-ban (petefészek) egy 40 mm-es fibrinszálakkal átszőtt cysta található. (Doki szerint ezt elhajtja a Duphaston)
Bal ov. normális nagyságú és szerkezetű.
Duphaston tablettát kaptam 2x1 mennyiségben,de a menstruációm megjött a szedése mellett, és ismét kis mennyiségű!
Szerintetek mi okozza a kevés menstruációt? Félek,hogy elmaradnak a peteérések! Hónapok óta próbálkozunk a babával, félek,hogy meddő vagyok,tudom, hogy 1 évnyi próbálkozás után mondható,de nem hagy nyugodni a gondolat!
Ilyen rövidebb ciklus esetén én rögtön elkezdeném.
Nekem is 23-28 nap között volt a ciklusom, utolsó naptól rögtön használtam első 2 ciklusban, hogy kitapasztaljam/biztosan ne maradjak le. A tapasztalatok alapján aztán be tudod jobban lőni, hogy mikor érdemes elkezdeni.
(Én babatervezőn vettem olcsó teszteket, így nem sajnáltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!