Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 24 éves lány vagyok,babát...

24 éves lány vagyok,babát szeretnénk! Rendszertelen,kis mennyiségű menstruációval fordultam nőgyógyászhoz! Hosszas böngészés után,elkeseredetten,az olvasottak alapján. Meddő volnék?

Figyelt kérdés

Hüvelyi uht eredménye "Uterus egyenes átmérője 39 mm,benne nyálkahártya vastagsága (endometrium) 8 mm.

Jobb ov-ban (petefészek) egy 40 mm-es fibrinszálakkal átszőtt cysta található. (Doki szerint ezt elhajtja a Duphaston)

Bal ov. normális nagyságú és szerkezetű.

Duphaston tablettát kaptam 2x1 mennyiségben,de a menstruációm megjött a szedése mellett, és ismét kis mennyiségű!

Szerintetek mi okozza a kevés menstruációt? Félek,hogy elmaradnak a peteérések! Hónapok óta próbálkozunk a babával, félek,hogy meddő vagyok,tudom, hogy 1 évnyi próbálkozás után mondható,de nem hagy nyugodni a gondolat!

aug. 31. 09:13
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Mennyi idővel érdemes a menstruáció után használni az ovulációs tesztet?
szept. 1. 14:05
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen rövidebb ciklus esetén én rögtön elkezdeném.

Nekem is 23-28 nap között volt a ciklusom, utolsó naptól rögtön használtam első 2 ciklusban, hogy kitapasztaljam/biztosan ne maradjak le. A tapasztalatok alapján aztán be tudod jobban lőni, hogy mikor érdemes elkezdeni.

(Én babatervezőn vettem olcsó teszteket, így nem sajnáltam)

szept. 1. 14:12
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
szept. 1. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!