Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 24 éves lány vagyok,babát...

24 éves lány vagyok,babát szeretnénk! Rendszertelen,kis mennyiségű menstruációval fordultam nőgyógyászhoz! Hosszas böngészés után,elkeseredetten,az olvasottak alapján. Meddő volnék?

Figyelt kérdés

Hüvelyi uht eredménye "Uterus egyenes átmérője 39 mm,benne nyálkahártya vastagsága (endometrium) 8 mm.

Jobb ov-ban (petefészek) egy 40 mm-es fibrinszálakkal átszőtt cysta található. (Doki szerint ezt elhajtja a Duphaston)

Bal ov. normális nagyságú és szerkezetű.

Duphaston tablettát kaptam 2x1 mennyiségben,de a menstruációm megjött a szedése mellett, és ismét kis mennyiségű!

Szerintetek mi okozza a kevés menstruációt? Félek,hogy elmaradnak a peteérések! Hónapok óta próbálkozunk a babával, félek,hogy meddő vagyok,tudom, hogy 1 évnyi próbálkozás után mondható,de nem hagy nyugodni a gondolat!

aug. 31. 09:13
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

A ciszta már egy ideje meg volt,a nőgyógyászom azt mondta nem lát cisztát,majd amikor a fentebb leírt tüneteket észleltem magánútra tereltem a dolgot,akkor derült ki,hogy mégis csak ott van a ciszta.

Nagyon szeretnénk babát, ezért amit tudok, mindent megteszek. A rendszertelen menstruáció miatt igazából azt sem tudnám kiszámolni,hogy ha van peteérés,az mégis mikor.. nagyon el vagyok keseredve,tudom,nem szabad rá görcsölni,de minden gondolatom ekörül forog. Félek,hogy nem sikerülhet. :(

aug. 31. 11:13
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig 21-22-24 naposak a ciklusaid, akkor túl rövid a luteális fázisod (a peteéréshez képest túl hamar menstruálsz), progeszteronpótlás kellene.
aug. 31. 11:33
 13/33 A kérdező kommentje:

Mivel érdemes elkezdenem ezt az egészet? Vérvétel majd hormonpótlás?

Azzal ha valóban a luteális fázis a probléma,"rend" lehet végre és lesz esélyem a babára? Tényleg úgy érzem,hogy nem jöhet össze :( Igyekszem pozitív maradni,de valahogy nem sikerül..

aug. 31. 11:43
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
A 21-22 lehet tényleg rövid de én pontos 24 napos ciklus mellett estem teherbe.
aug. 31. 11:50
 15/33 A kérdező kommentje:
14-es gratulálok! :)
aug. 31. 12:04
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Hat elsore talan szexelj a paroddal mikor jol esik.

Ha 1 evig semmi akkor erdemes elkezdeni a kivizsgalas. Elsore a pasikat szoktak. Nekik egyszerubb. Leadnak egy kisanyagot es kb elsore ennyi. (50%ban alt a pasiknal van a gond) aztan erdemes elkezdeni a not vizsgalni.

aug. 31. 13:17
 17/33 A kérdező kommentje:
Természetesen a próbálkozások sem maradnak el, mindenesetre a tüneteim sem elhanyagolhatóak! Úgy érzem, és a tünetek is arra utalnak, hogy van valami gond velem!
aug. 31. 13:26
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

"Sosem állt be,volt,hogy 22-21-24 nap..."

Dehát ez egy tök pontos ciklus. Senkinek nem mindig fix a ciklusa hosszúsága. Az enyém 23-28 nap között mozog. És ez tök rendszeresnek számít.

aug. 31. 13:30
 19/33 anonim ***** válasza:
50%

Pff 3 napos a mensim es eleg gyenge. Megis azinte azonnal terhes lettem mind haromszor.

Mondjuk en nem is agyaltam rajta. Csak elhagytuk a vedekezest es dugtunk mint a nyulak 😁

aug. 31. 13:35
 20/33 A kérdező kommentje:
Nekem félelmeim vannak,hogy nem sikerülhet! Bár nekem cisztám is van, ráadásul szerintem a hormonok sincsenek rendben(nőgyógyászom szerint sem) ! Köszi a választ, gratulálok a babákhoz! A nőgyógyászom szerint a ciklusom nem teljesen megfelelő! Tudom,hogy kissé túl is reagálom a dolgot,de az esetek többségében jók a megérzéseim!
aug. 31. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!