24 éves lány vagyok,babát szeretnénk! Rendszertelen,kis mennyiségű menstruációval fordultam nőgyógyászhoz! Hosszas böngészés után,elkeseredetten,az olvasottak alapján. Meddő volnék?
Hüvelyi uht eredménye "Uterus egyenes átmérője 39 mm,benne nyálkahártya vastagsága (endometrium) 8 mm.
Jobb ov-ban (petefészek) egy 40 mm-es fibrinszálakkal átszőtt cysta található. (Doki szerint ezt elhajtja a Duphaston)
Bal ov. normális nagyságú és szerkezetű.
Duphaston tablettát kaptam 2x1 mennyiségben,de a menstruációm megjött a szedése mellett, és ismét kis mennyiségű!
Szerintetek mi okozza a kevés menstruációt? Félek,hogy elmaradnak a peteérések! Hónapok óta próbálkozunk a babával, félek,hogy meddő vagyok,tudom, hogy 1 évnyi próbálkozás után mondható,de nem hagy nyugodni a gondolat!
A ciszta már egy ideje meg volt,a nőgyógyászom azt mondta nem lát cisztát,majd amikor a fentebb leírt tüneteket észleltem magánútra tereltem a dolgot,akkor derült ki,hogy mégis csak ott van a ciszta.
Nagyon szeretnénk babát, ezért amit tudok, mindent megteszek. A rendszertelen menstruáció miatt igazából azt sem tudnám kiszámolni,hogy ha van peteérés,az mégis mikor.. nagyon el vagyok keseredve,tudom,nem szabad rá görcsölni,de minden gondolatom ekörül forog. Félek,hogy nem sikerülhet. :(
Mivel érdemes elkezdenem ezt az egészet? Vérvétel majd hormonpótlás?
Azzal ha valóban a luteális fázis a probléma,"rend" lehet végre és lesz esélyem a babára? Tényleg úgy érzem,hogy nem jöhet össze :( Igyekszem pozitív maradni,de valahogy nem sikerül..
Hat elsore talan szexelj a paroddal mikor jol esik.
Ha 1 evig semmi akkor erdemes elkezdeni a kivizsgalas. Elsore a pasikat szoktak. Nekik egyszerubb. Leadnak egy kisanyagot es kb elsore ennyi. (50%ban alt a pasiknal van a gond) aztan erdemes elkezdeni a not vizsgalni.
"Sosem állt be,volt,hogy 22-21-24 nap..."
Dehát ez egy tök pontos ciklus. Senkinek nem mindig fix a ciklusa hosszúsága. Az enyém 23-28 nap között mozog. És ez tök rendszeresnek számít.
Pff 3 napos a mensim es eleg gyenge. Megis azinte azonnal terhes lettem mind haromszor.
Mondjuk en nem is agyaltam rajta. Csak elhagytuk a vedekezest es dugtunk mint a nyulak 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!