24 éves lány vagyok,babát szeretnénk! Rendszertelen,kis mennyiségű menstruációval fordultam nőgyógyászhoz! Hosszas böngészés után,elkeseredetten,az olvasottak alapján. Meddő volnék?
Hüvelyi uht eredménye "Uterus egyenes átmérője 39 mm,benne nyálkahártya vastagsága (endometrium) 8 mm.
Jobb ov-ban (petefészek) egy 40 mm-es fibrinszálakkal átszőtt cysta található. (Doki szerint ezt elhajtja a Duphaston)
Bal ov. normális nagyságú és szerkezetű.
Duphaston tablettát kaptam 2x1 mennyiségben,de a menstruációm megjött a szedése mellett, és ismét kis mennyiségű!
Szerintetek mi okozza a kevés menstruációt? Félek,hogy elmaradnak a peteérések! Hónapok óta próbálkozunk a babával, félek,hogy meddő vagyok,tudom, hogy 1 évnyi próbálkozás után mondható,de nem hagy nyugodni a gondolat!
Csak magadról beszélsz, azt ugye tudod, hogy a párod is szerepet játszik ebben ? Ahogy írták 50%, tehát nem elég, ha téged kivizsgálás! Neki is el kell mennie.
És mielőtt itt a gyakorin elkezdünk diagnosztizálni, hogy mi a baj, meg mi a megoldás, fordulj orvoshoz, és végeztessetek el mind a ketten a szükséges vizsgálatokat! Rengeteg meddőségi központ is létezik! De, amiket írtunk azt nőgyógyász simán megtehetné, ha nem tette még, és fel sem vetette, akkor válts orvost! A párodat meg küld el orvoshoz!
A 21-22-24 napoc ciklus teljesen rendszeresnek számít. Rendszertelen, ha egyszer 20 napos, aztán két hónapig semmi, utána meg 35 nap.
Nekem is gyenge, alig 3 napos a menstruációm, mégis 2x teherbe estem 30 felett, szóval ezen nem múlik.
Jaaa ha mar elore raparazol akkor nem csodalom h nem jon ossze..
De 1ev rendszeres szex (orgazmusod legyen) mellet nem leszel terhes akkor menj dokihoz.
Elore ezen agyalni, oke vizsgaltasd ki magad de ne a gyerekgyartas miatt hanem h rendbe legyel. Azt is mondhatnam h fejben hagyd abban a teherbe esest. Most koncentralj arra h egeszseges legyel es engedd el a gyerekgyartast.
Sok esetben a tulzott raparazas az ami miatt nem fogansz meg!
A velemenyem az h tultoltad.
24 vagy mar raersz gyereket csinalni.
Mióta próbálkoztok? Nem is értem azt az orvost,aki előbb küld el laktóz -és gluténérzékenység vizsgálatra, mint hormonlaborra. Ugyanígy férfi oldalon egy tesztoszteron hormon eredmény konkrétan semmit nem jelent.
Ciklusod 3-5.napja között és peteérés után 7 nappal menj el hormonvizsgálatra. Ovulációs teszttel tudod nézni.
27. Már meg ne haragudj,de a pénz témakörnek mi köze ahhoz,amit én felvázoltam?
28 köszönöm,a gond az,hogy a menstruációm késik vagy éppen előbb jön, így kissé nehéz kiszámolni a peteérést(persze,ha van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!