Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 24 éves lány vagyok,babát...

24 éves lány vagyok,babát szeretnénk! Rendszertelen,kis mennyiségű menstruációval fordultam nőgyógyászhoz! Hosszas böngészés után,elkeseredetten,az olvasottak alapján. Meddő volnék?

Figyelt kérdés

Hüvelyi uht eredménye "Uterus egyenes átmérője 39 mm,benne nyálkahártya vastagsága (endometrium) 8 mm.

Jobb ov-ban (petefészek) egy 40 mm-es fibrinszálakkal átszőtt cysta található. (Doki szerint ezt elhajtja a Duphaston)

Bal ov. normális nagyságú és szerkezetű.

Duphaston tablettát kaptam 2x1 mennyiségben,de a menstruációm megjött a szedése mellett, és ismét kis mennyiségű!

Szerintetek mi okozza a kevés menstruációt? Félek,hogy elmaradnak a peteérések! Hónapok óta próbálkozunk a babával, félek,hogy meddő vagyok,tudom, hogy 1 évnyi próbálkozás után mondható,de nem hagy nyugodni a gondolat!

aug. 31. 09:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Csak magadról beszélsz, azt ugye tudod, hogy a párod is szerepet játszik ebben ? Ahogy írták 50%, tehát nem elég, ha téged kivizsgálás! Neki is el kell mennie.

És mielőtt itt a gyakorin elkezdünk diagnosztizálni, hogy mi a baj, meg mi a megoldás, fordulj orvoshoz, és végeztessetek el mind a ketten a szükséges vizsgálatokat! Rengeteg meddőségi központ is létezik! De, amiket írtunk azt nőgyógyász simán megtehetné, ha nem tette még, és fel sem vetette, akkor válts orvost! A párodat meg küld el orvoshoz!

aug. 31. 13:59
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

A 21-22-24 napoc ciklus teljesen rendszeresnek számít. Rendszertelen, ha egyszer 20 napos, aztán két hónapig semmi, utána meg 35 nap.

Nekem is gyenge, alig 3 napos a menstruációm, mégis 2x teherbe estem 30 felett, szóval ezen nem múlik.

aug. 31. 14:00
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa ha mar elore raparazol akkor nem csodalom h nem jon ossze..

De 1ev rendszeres szex (orgazmusod legyen) mellet nem leszel terhes akkor menj dokihoz.

Elore ezen agyalni, oke vizsgaltasd ki magad de ne a gyerekgyartas miatt hanem h rendbe legyel. Azt is mondhatnam h fejben hagyd abban a teherbe esest. Most koncentralj arra h egeszseges legyel es engedd el a gyerekgyartast.

Sok esetben a tulzott raparazas az ami miatt nem fogansz meg!

aug. 31. 14:01
 24/33 A kérdező kommentje:
Azért csak rólam van szó,mert ezek a tünetek számomra lelombozóak! Viszont sokan vannak hasonló cipőben! Természetesen együtt lépünk, de kíváncsi vagyok kinek és milyen tapasztalatai vannak ezügyben,valamint mi a véleményetek a tüneteimmel kapcsolatban! Köszi a választ!
aug. 31. 14:04
 25/33 anonim ***** válasza:
26%

A velemenyem az h tultoltad.

24 vagy mar raersz gyereket csinalni.

aug. 31. 14:16
 26/33 A kérdező kommentje:
Tudatosan szeretnénk a babát vállalni, és természetesen nagyon fontos volna tudnom,hogy a szervezetem rendben van-e. Így eltudom oszlatni a bennem rejlő kételyeket. Igen,rá is parázok a dologra"mi van ha",de az én véleményem szerint az életkorom nem túl fiatal a babavállaláshoz.
aug. 31. 16:36
 27/33 anonim ***** válasza:
37%
Dolgoztal legalabb? Vagy dolgozol? Mert azert jo lenne ha nem a 25600.- gyest kapnad ...
aug. 31. 18:08
 28/33 anonim ***** válasza:

Mióta próbálkoztok? Nem is értem azt az orvost,aki előbb küld el laktóz -és gluténérzékenység vizsgálatra, mint hormonlaborra. Ugyanígy férfi oldalon egy tesztoszteron hormon eredmény konkrétan semmit nem jelent.

Ciklusod 3-5.napja között és peteérés után 7 nappal menj el hormonvizsgálatra. Ovulációs teszttel tudod nézni.

aug. 31. 18:27
 29/33 A kérdező kommentje:

27. Már meg ne haragudj,de a pénz témakörnek mi köze ahhoz,amit én felvázoltam?

28 köszönöm,a gond az,hogy a menstruációm késik vagy éppen előbb jön, így kissé nehéz kiszámolni a peteérést(persze,ha van).

aug. 31. 20:05
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért van az ovulacios teszt hogy azt tudd meg mikor van.
aug. 31. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!