1éve próbálkozunk kinek mi vált be ?
Voltam már minden féle vérvételen ahol a hormonokat és tényleg mindent néztek minden rendben volt. Inofolicot iszom. Vettem már a Ferti Lily kelyhet, meg a krémet is.
Kinek lenne még valami ötlete ? Kinek mi vált be ? 31 éves vagyok
Irány a meddőségi központ kérdező. Hónapok lehetnek, mire kaptok időpontot. Minimum 1-2 hónap a sok vizsgálat. Tehát akár mától 4-6 hónap is lehet, mire kézhez kapod a választ, mi a gond. Felesleges tovább várni. Ingyen van, maximum pár speckó DNS vizsgálat kerül pár 10ezerbe, ha az intézmény kiszervezi.
Kb. harmad az esély, hogy mindkettőknél gond van, harmad, hogy csak a férjednél, harmad, hogy csak nálad.
Az a nőgyógyász, aki eleve nem javasolta, hogy a férjed vizsgálják meg elsőként, az bocsi, de nem kompetens. Alap, hogy a férfi vizsgálata a legelső teendő, egyrészt mert egyszerűbb és fájdalommentes (nemúgy, mint a nőknek a sok vizsgálat), másrészt a fent említett harmad esély kizárása miatt, gyorsan ki kell zárni, hogy a férjnél van-e gond.
A meddőségi központban a férjednek vérvétel, spermium vizsgálat (DNS fragmentáció stb) lesz, illetve andrológiai konzultáció.
Neked átnézik az eddigi vérvétel eredményeket, de valószínűleg fognak még kérni, DNS, immunológiai vérvizsgálatokat például. Átjárhatósági vizsgálatot is kérnek majd valószínűleg neked.
Már most jelentkezzetek meddőségibe. Mire sorra kerültök, lemegy a sok vizsgálat, eltelik ezzel pár hónap, közben simán teherbe eshetsz spontán is. Akkor maximum lemondjátok a következő esedékes időpontot.
Az, hogy kinek mi vált be, nagyon egyéni, hiába írnánk most neked, hogy Aviva torna, életmódváltás, vitaminok, akármi, lehet, hogy nálad meg pont ezek nem segítenek, mert mondjuk valami olyan gátolja nálad a teherbeesést, amikor ezek a módszerek semmit sem érnek.
Mi is 1 éve próbálkozunk, eddig még semmi sem vált be 🙃
Júniusban voltunk orvosnál, párom spermaképe megfelelő, az én eredményeim is jók. Nekem is mio inozitolt javasolt és baratcserje kivonatot, valamint felírt ciklus 16. napjától duphastont. 3 hónapja szedem, eddig még semmi... 😪
36 éves vagyok, már van egy gyerekem, ő első hónap ilyen kezelés után jelentkezett 😊
Létezik másodlagos meddőség. Azt jelenti, hogy már van gyerek, de mégsem sikerül a következő teherbeesés.
Ennek is sok oka lehet sajnos, és megelőzni sem nagyon lehet (idősödő kor, hormonális betegségek, az előző terhesség szövődményei stb.).
Kivizsgálnak, és fognak majd segíteni!
Dejooo nagyon örülök a kisfiadnak gratulálok hozzá teljes szívből!!!
Én picit csalódott vagyok én sokáig nem akartam (tesót) a kisfiamnak , most mikor szeretnék nem jön ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!