1éve próbálkozunk kinek mi vált be ?
Figyelt kérdés
Voltam már minden féle vérvételen ahol a hormonokat és tényleg mindent néztek minden rendben volt. Inofolicot iszom. Vettem már a Ferti Lily kelyhet, meg a krémet is.
Kinek lenne még valami ötlete ? Kinek mi vált be ? 31 éves vagyok
aug. 21. 15:54
2/22 A kérdező kommentje:
Ő még nem.
aug. 21. 16:27
3/22 anonim válasza:
Vérvételen kívül volt más vizsgálatod is? Nekem is tökéletes volt minden hormon eredményem,majd kiderült hogy az egyik petevezetékem el van záródva,a férjemnek meg borzasztó a spermaképe és lombik nélkül esélyünk sincs. Szóval önmagában a jó vérvételi eredmény semmit se jelent.
4/22 anonim válasza:
Akkor talán a férjed is vizsgálni kellene. És ha ő is rendben van, akkor petevezető átjárhatósági vizsgálat a következő lépés.
5/22 A kérdező kommentje:
Sima nőgyógyászati vizsgálatom volt
aug. 21. 17:33
6/22 anonim válasza:
Nekünk a meddőségi központ, ahol mind a kettőnket kivizsgáltak.
7/22 anonim válasza:
Cukorterhelésen voltál ahol inzulint is néztek?
8/22 A kérdező kommentje:
Igen voltam magasabb volt az inzulinom. De meg nem inzulinrezisztencia.
aug. 21. 18:19
9/22 anonim válasza:
Magasabb az inzulinod, de nem inzulinrezisztencia? Azt mégis hogy kell elképzelni? Melyik érték mennyi volt?
10/22 A kérdező kommentje:
A hatarertek alatt van pont. Szóval már majdnem az
aug. 21. 21:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!