Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A hormon problémák csak a...

A hormon problémák csak a peteérésnél okozhatnak gondot vagy a beágyazódásnál is?

Figyelt kérdés
Az orvosom progeszteront már nézetett többször peteérés után egy héttel, az mindig rendben volt. A tünetekből és az ovulációs tesztekből tudom mindig mikor kell progeszteront nézetnem mert rendszertelen a menstruációm. PM alulműködésem van, erre gyógyszert kaptam. Napi 25 mg Euthyroxot szedek rá, így jó az érték. Illetve UH alapján azt mondta az orvos hogy PCOS-em van. Cukorterhelésen voltam, az rendben volt. Kérdeztem az orvost hogy menjek e ciklus 3. napi vérvételre, mert a tavaly nyári missed ab óta nem jött még össze a baba. Azt mondta az felesleges, peteérésem van, azok a hormonok meg csak azt befolyásolják. Ez tényleg így van hogy csak azt befolyásolják vagy esetleg a beágyazódásnál is lehetnek gondok ha valamelyik hormon szintje nem jó?
ma 15:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!