Tüszőrepersztő injekció után 6. nap méh szúrkálás mitől lehet? Beágyazódásnak korai, PÉnek késői, nem?
Tudom mit élsz át... mi több mint 1 évig szenvedtünk. Mikor én is ennyire figyeltem magam mindig volt valami bajom. Itt fájt ott fájt stb. De rájöttem utána hogy ez eddig is így volt csak nem figyeltem ezért észre se vettem.
7 év után hogy hogy még ennyire az "elején" vagytok? Ezt úgy értem ,hogy mások már 2-3 év után lombikra mennek.
komolyan, én nem értem, hogy mi van azokkal, akik ilyen válaszokat írnak. Akkor minek írnak? a kérdésemre egyetlen vmire való választ se adott senki, vagy a helyesírás szakértő javít ki (bár jogosan, de ez most kit érdekel?) vagy a nagyokos ne keresd magadon a tüneteket beszólások jönnek.
NEM KERESEK TÜNETEKET, hanem VAN EGY KONKRÉT TAPASZTALÁS és az OKÁT SZERETNÉM TUDNI, nem pedig azt, hogy szerintetek én találom-e ki, amit érzek vagy tényleg érzem. Sztem hadd tudjam én, h mit érzek, majd ha efelől támadnak kétségeim, akkor ezekre vonatkozóan teszek fel kérdéseket. Annyira JÓ LENNE? HA VKI A KÉRDÉSEMRE VÁLASZOLNA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!