Tüszőrepersztő injekció után 6. nap méh szúrkálás mitől lehet? Beágyazódásnak korai, PÉnek késői, nem?
még annyit érzek, h néha megszédülök, de az attól is lehet, h elfelejtettem reggel bevenni a pajzsmirigy gyógyszerem, ami miatt elég alacsony ilyenkor a vérnyomásom. (hát igazából eléggé szédelgek most, de mondom ez simán lehet a gyogyi miatt) meg néha beleszúr itt-ott inkább oldalt, lent. hát tényleg nem tudom mit gondoljak már és azt sem, h innen mit kéne már mondanom magamnak, h ne bolonduljak meg akárhogy alakul ez a ciklus... hú de szédülök közben. ajaj
írj, h veled mi van!
szia, na sikerült pár órára viszonylag kikapcsolnom, de mivel most újra fájdolgál, illetve most inkább lent oldal szúrogat és baromi álmos vagyok, meg semmi se jó, mindentől nyűgös vagyok hangulatom van, megint eszembe jutott persze. Tesztelést nem tervezem, inkább igyexem kitolni, de szerencsére nincs is itthon most teszt, meg nekem a tüszőrepi miatt még úgyse ér semmit, mert ha pozitiv is lenne, ki tudja kiürült-e már az a hormon löket, nem azt mutatná-e még.. szóval jövő 7et mindenképp megvárom, de mivel szerdán lesz az injekció utáni 14 nap, akkor már talán reális eredményt kapnék, mondjuk az még csak a 12-13.dpo nekem, szóval az is elég korai sztem, de lehetséges, h annál tovább nem fogom bírni. Te? ne haragudj, de nem tudom biztosan, te vagy akinek beültetése volt? neked mit mondott a doki, mikor tesztelj? és te kaptál tüszőrepi szurit? mikor? mit?
És amúgy hogy vagy azóta? érzel vmit? cici? folyás? hőem? (én nem méregettem, de érezném, ha magas lenne sztem, ezért is félek, h semmi..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!