Tobb napja ket orankent jarok pisilni ejjel nappal, alhasi szurkalas, derek fajas, lehetek terhes? 10 nap mulva kene meg jojjon. Az elozo mensim egy napig rendes volt, utana 2 napig semmi, majd 4. ik napot egy nagyobb barna pecset es vege.
Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te, de az eddigi tesztjeim negatívak. Nekem is volt előző ciklusban barnazas plusz vérzés, de nem olyan mint szokott.
Plusz nekem olyan szinten beszűkült a hüvelyem, hogy a férjemmel alig tudunk néha szeretkezni. Tegnap-tegnapelőtt szurkalt a hasam. Fejfájás, állandó pisi, rövid derékfájdalom. Tegnap éjjel nem bírtam aludni, olyan hőhullámokkal küzdök, de napok óta állandóan csak aludnék. Plusz irdatlanul hullik a hajam... vas érzet a szájban. Ma megyek vérvételre...
Nagyon sokat voltam gyerekkoromban felfázva, és ez nem az! Sajnos azt nagyon jól tudom milyen!
Remelem kedves kérdező összejön nektek :)
Szerintem felfáztál, nem ártana ha megnézetnéd magad.
Nekem nagyon túlzásnak tűnik, hogy éjjel-nappal 2 óránként pisilni kell, még terhesség esetén is.
Amúgy meg csinálj egy tesztet, ha mégis terhesség okozza, akkor kimutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!