Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Elmaradt az ovulációm, aggódjak?

Elmaradt az ovulációm, aggódjak?

Figyelt kérdés

Életemben először elmaradt az ovulációm. Eddig mindig tűpontos 25 napos ciklusaim voltak, 11. Nap ovuláltam.

Nyugtassatok meg, hogy ez nem a világvége!!! :(

31 éves vagyok és 8 hónapja próbálkozunk, ezek szerint most a 8. felesleges volt.

Eddig jók voltak a progeszteron eredményeim és nincs PCOS-em, se endóm se.

Azért e miatt most félek. Mikor fog így megjönni? :(

ma 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miòta késik? Tesztet csináltál azert? Vagy biztos, hogy ovu kimaradás miatt késik? Kicsit nyugodj le, elég volt olvasni téged és én is befeszültem, pedig atérzem a problémád. 33 vagyok, 4 évig nem estem teherbe, aztán szépen lassan elengedtem az egészet, hogy emiatt vagy nem, de azonnal megfogant a babánk. Kivizsgáláson voltatok mindketten?
ma 18:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van. Totál bepánikoltam. Elmentem futni egyet és sikerült rendezni a gondolataimat. Amikor konstatáltam, hogy 4 napja kellett volna, hogy ovuláljak és ez elmaradt, megijedtem. Ilyen még nem volt, DE egy kimaradás nem lehet még probléma. Megvárom, hogy mikor jön meg, de még a mensim odébb van. 10 nap kb. Terhes biztosan nem vagyok, mert az ovulációm maradt el és voltunk mindenféle vizsgálaton már mindketten, szerencsére az orvos nem mondta, hogy baj lenne.

Köszönöm a választ és rájöttem többet kell újra futnom. Agyamra ment a hiánya úgy látom…

ma 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed, hogy kimaradt?
ma 20:13
 4/4 babyboom567 ***** válasza:
100%

De miből gondolod, hogy elmaradt az ovulációd?

Csak érdekességként, én 12 hónapig LH teszteltem, mindig ugyanabban is időben, és 11 hónapig mindig volt szép erős pozitív LH tesztem.A 12. hónapban nem volt pozitív LH tesztem, el is engedtem azt a hónapot,és abban a hónapban lettem terhes.

ma 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!