Ha nincs peteérés az ovulációs teszten elmarad a második piros csíkocska, vagy akkor is megjelenik ha ovuláció van, de nincs peteérés?
Figyelt kérdés
Remélem sikerült érthetően fogalmazzak.2013. szept. 14. 10:25
1/2 anonim válasza:
Szerintem fordítva gondolod... vagy én értem félre. Tehát, hogy az ovulációs teszt akkor is mutat-e valamit, ha nem "szabadul ki a petesejt, csak megérik", tehát, ha nincs ovuláció, csak peteérés? Mert én úgy tudom, hogy igen, a hormonszint változását mutatja, de azt, hogy valóban megtörtént-e a petesejt kiszabadulása, az csak ultrahangos cikluskövetéssel bizonyítható teljes bizonyossággal. Ha félreértettem a kérdésed, akkor előre is bocsi! :) De ha így gondoltad, akkor talán segíthettem.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen jól értetted, köszönöm válaszodat, segítettél :-)
2013. szept. 14. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!