Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki mennyi időm belül esett...

Ki mennyi időm belül esett teherbe pajzsmirigy alulműkődéssel?

Figyelt kérdés
Mi a párommal már egy 1 éve próbálkozunk de még semmi sajnos :(
aug. 14. 15:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Neked nem Naszódy doktor segítségével sikerült teherbe esned, hanem annak ellenére, hogy ő kezelt:D Az az ember egy elmebeteg.
aug. 14. 20:38
 12/25 anonim ***** válasza:

Akkor igen érdekes egybeesés, hogy akkor kezdtek javulni az értékeim, mikor hozzá jártam, és előtte 2 évig semmi eredmény nem volt.

Btw megmondanád hogy mire alapozod a kijelentéseidet?

aug. 14. 20:43
 13/25 anonim ***** válasza:

Onna, hogy endokrin gyakorlatra járok egy klinikára, és minden második beteg Naszódy egy elb.ása.

Nem létezik olyan betege, akinek nem ír fel pajzsmirigy hormonpótlást, mert szerinte mindenki Hashimotos, még az is, aki nem.

Mindenkit túlkezel, mert "tüneteket kezel", ennek megfelelően az összes betege TSH értéke a béka segge luka alatt van. A T3 pótlásról nem is beszélve, aminek semmi létjogosultsága nincs kb. Főleg nem terhesség alatt, de azért ő adja akkor is.

A kedvencem mondjuk az volt, mikor a full endokrin orbitopathiás, gülüszemű, Basedowos betegnek tolta a 200 ug LT4-et az 50 kilójához.

Vagy mikor a 60 éves nő az 50 kg-jához szedett 150 ug-t, TSH nyilván az alagsorban, és csodálkozunk, hogy folyaatosan romlik a csontsűrűsége és bétablokkolót kell szedni a ritmiszavarára:D

És ez mindennapos. Azt az embert el kellene tiltani a szakmájától.

aug. 14. 20:49
 14/25 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem kezdeményezed?
aug. 14. 20:55
 15/25 anonim ***** válasza:

első hónapban ...

a doki sem értette

valszeg a csillagállás volt megfelelő :)

aug. 14. 21:05
 16/25 anonim ***** válasza:
Jó tsh és t4 értékekkel gyorsan. 1x 4 hó, 1x 1 hónap volt. 1-2 környékén volt a tsh mindkétszer.
aug. 14. 23:50
 17/25 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigyalulműködés + ir mellett első 4 hónap (de előtte 2 hónappal már kaptam gyógyszert és diétáztam csak 2 hónappal később kezdtünk el próbálkozni, így 4. Ciklusban jött össze.)

Másodiknál első próbálkozásra összejött.

aug. 15. 11:46
 18/25 anonim ***** válasza:
Sógornőmnek elsőre mindkét gyermeke. Nekünk most van a második hónap próbálkozás, hétfőn kiderül, hogy sikerült e. TSH értékem 2,45.
aug. 16. 09:06
 19/25 A kérdező kommentje:
Remelem nekem is beáll az érték és hamar sikerül , nagyon vagyunk rá.
aug. 16. 14:48
 20/25 anonim ***** válasza:
Mennyi volt a vérvételi eredmény kérdező? #18s vagyok
aug. 18. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!