Ki mennyi időm belül esett teherbe pajzsmirigy alulműkődéssel?
Akkor igen érdekes egybeesés, hogy akkor kezdtek javulni az értékeim, mikor hozzá jártam, és előtte 2 évig semmi eredmény nem volt.
Btw megmondanád hogy mire alapozod a kijelentéseidet?
Onna, hogy endokrin gyakorlatra járok egy klinikára, és minden második beteg Naszódy egy elb.ása.
Nem létezik olyan betege, akinek nem ír fel pajzsmirigy hormonpótlást, mert szerinte mindenki Hashimotos, még az is, aki nem.
Mindenkit túlkezel, mert "tüneteket kezel", ennek megfelelően az összes betege TSH értéke a béka segge luka alatt van. A T3 pótlásról nem is beszélve, aminek semmi létjogosultsága nincs kb. Főleg nem terhesség alatt, de azért ő adja akkor is.
A kedvencem mondjuk az volt, mikor a full endokrin orbitopathiás, gülüszemű, Basedowos betegnek tolta a 200 ug LT4-et az 50 kilójához.
Vagy mikor a 60 éves nő az 50 kg-jához szedett 150 ug-t, TSH nyilván az alagsorban, és csodálkozunk, hogy folyaatosan romlik a csontsűrűsége és bétablokkolót kell szedni a ritmiszavarára:D
És ez mindennapos. Azt az embert el kellene tiltani a szakmájától.
első hónapban ...
a doki sem értette
valszeg a csillagállás volt megfelelő :)
Pajzsmirigyalulműködés + ir mellett első 4 hónap (de előtte 2 hónappal már kaptam gyógyszert és diétáztam csak 2 hónappal később kezdtünk el próbálkozni, így 4. Ciklusban jött össze.)
Másodiknál első próbálkozásra összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!