Pajzsmirigy alulműködéssel teherbe esni?
Ne haragudj de ezt miért nem az orvosoddal beszéled meg??
Egyébként ha teherbe akarsz esni különösen fontos, hogy beállítsák a szintet, és azt senki nem tudja neked innét megmondani, hogy megtörtént-e. Menj el az eredményeiddel az orvosodhoz és kérd ki a véleményét, ő tudni fogja mi a teendő.
Szia!
Én 2.4-el estem teherbe, s utána rögtön felment 3.56-ra.Gyógyszert sosem adtak, mert a t4+t3 mindig jó volt.Aztán a doki ennél a 3.56-nál 3 hét időt adott és kontroll.ott már magától lement 2.7-re.Onnantól megint adott 3 hetet és utána meg már lement 1.3-ra, most itt tartok.Tehát gyógyszer nélkül terhesen magasabbra ment, de elkezdett a szervezetem dolgozni és a baba helyére tette a dolgokat :-).Ez az egész most volt 3 hónapja.Teherbe tudsz esni simán a 2.3-al, ha más probléma nincs, az jó érték már,de kontroll kell.S vagy emelni kell majd a gyógyszereden, de ismerek olyat is aki gyógyit szedett, de a terhesség alatt el is hagyhatta, mert szintén helyre állt a szervezet,Hajrá :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!