Pajzsmirigy alulműködéssel tényleg nehezebb teherbe esni?
köszönöm a válaszokat.
viszont én most nem azért kérdeztem, mert szeretnék, hanem pont ellenkezőleg. 19 éves vagyok és felelőtlen voltam, és megszakításossal voltam együtt barátommal, és félek.
Ha gyógyszert szedsz rá, feltételezem, a megfelelő milyenségben, így ugyanolyan esélyekkel indulsz a teherbeesésért, mint bárki más, akinek nincs ilyen problémája...
Nekem pl. abszolút nulla a pajzsmirigyem, mert eltávolították, de pont jó a gyógyszermennyiség, amit szedek, első éles hónapban teherbeestem, amikor szerettem volna.
Ha felelőtlenek voltatok, akkor ha késik, vagy nem jönne meg a megszokott módon, tesztelj egy reggeli vizeletből, ma már a drogériákban is lehet kapni jó áron jó teszteket (rossmann-ban x-epilben két csík is van, ha az első nem lenne tuti, vagy a facelle, az elég megbízható)
Minél hamarabb szembesülsz a valósággal, annál hamarabb tudsz orvoshoz is fordulni, ha a megtartás nem opció.
És ami a legfontosabb, ne gondold, hogy az, hogy ilyen betegséged van, megfelelő védekezési forma!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!