Ki mennyi időm belül esett teherbe pajzsmirigy alulműkődéssel?
Figyelt kérdés
Mi a párommal már egy 1 éve próbálkozunk de még semmi sajnos :(aug. 14. 15:46
1/25 anonim válasza:
Ha kezelve van, és jó a hormonpótlásod, akkor ez baromira nem befolyásolja a teherbeesést. Szóval ha normális értékek mellett sem lettél terhes, akkor máshol kellene keresgélni az okot....
2/25 A kérdező kommentje:
Juliusba 4,46 volt az értékem .
Megemelték a gyógyszer adagom
És szeptemberbe megyek vissza újabb Tsh szintet nézni . Általánosságban érdeklődők pajzsmirigy alulműkődéssel kinek mennyi időbe telt.
aug. 14. 15:52
3/25 anonim válasza:
Másfél év alatt 2x vetéltem el. Ekkor kezdtük el a vizsgálatokat(1 gyerek már volt vele minden rendben ment)ahol kiderűlt, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Januárban kezdtem el gyógyszert szedni és augusztusban estem teherbe ami meg is maradt. Nekem 4,86 volt és addigra vitte le 2,5-re.
4/25 anonim válasza:
9 hónap kb.
25 nanogrammról indultunk és a végén 125öt szedtem + Cynomelt (T3 pótlást is)
5/25 anonim válasza:
Jó értékek mellett is majdnem 2 évet vártunk rá. De nem biztos, hogy a pajzsmirigy probléma miatt mert a második gyerkőc pár hónap alatt összejött.
6/25 anonim válasza:
Az én orvosom mindig azt mondja, hogy nem laborértékeket kezel hanem tüneteket.
Btw ha már volt terhesség utána mindig könnyebb teherbe esni.
7/25 anonim válasza:
Utolsó: Fogadok Naszódy "doktorhoz" jársz:D
9/25 anonim válasza:
6# az első gyerekemmel 3 hónap alatt teherbe estem. A másodikkal 2,5 év kellett. Nekem ne mondjad, hogy a másodikkal könnyebb teherbe esni. Az orvosod ezekszerint meg nem egy észlény. Semmi tünetem nem volt, hogy a pajzsmirigyem alulműködik csak a laborból tudtuk meg. Szóval a laborom alapján kezelnek nem tünet alapján.
10/25 anonim válasza:
Lehet hogy nem egy észlény 😂 de mégis rengeteg ismerősnek segített teherbe esni, és nekem sem kellett 3 évet várnom.
Kíváncsi vagyok, hogy szerinted mi a tünete a pm alulműködésnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!