Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Császár után teherbe lehet esni?

Császár után teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
Nyilván igen, csak a fő kérdésbe kellett valamit írni. Arra lennék kiváncsi, akinek lett problémája császár miatt, hegsérv, endo, adeno, összenövés stb, teherbe tudott-e esni utána? Akinek nem lett baja, az ne írjon, tudom, hogy lehetséges 🙈
júl. 30. 13:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Összenövése szinte mindenkinek van. Nekem durva volt a 2. Után, de elsőre összejött a 3. Baba. Akkor mondták hogy minden össze volt nőve mindennel. Húgyhólyag a méhfallal ,méh a hasfallal...
júl. 30. 13:30
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem hangzik jól. És volt valami tüneted? Milyen volt a terhesség? Gratulálok a három gyermekhez! 🥰 Annyira vágyom én is még legalább egyre. Az első pikk pakk összejött, most meg sehogy se akar. :(
júl. 30. 13:48
 3/18 anonim ***** válasza:
50%
Te vagy a babaváró hiteles kérdező?
júl. 30. 13:58
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem ilyet.
júl. 30. 14:18
 5/18 A kérdező kommentje:
Ovulációs fájdalomról van még egy kèrdésem, miért?
júl. 30. 14:20
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

2 sürgősségi és 1 program császárom volt.

3-3-3 év van a gyerekek között.

Pcos ír mellett az első gyerekünkre 2 évet vártunk.

Az első terhességem alatt 10 vérzés 3 bélgyulladás toxémia.

Második gyermekünkre fél évet vártunk csak, ráadásul úgy, hogy előtte 9 hónapot szívtam a hormon spirállal,folyton gyulladásban voltam. Tehát spirál levét után fél év.

Második terhességem alatt 5 vérzés 3 bélgyulladás magasvérnyomás, itt fenyegető hegszétválás miatt azonnali császár, csm közben derült ki, hogy ugyan a hegemet tényleg a szentlélek tartotta ( szó szorosan menni nem bírtam úgy fájt) nagyon durva összenővéseim lettek a vastagbél egy szakasza meg tekeredett és kitágult. A lányomat ki se tudták emelni, úgy nyomták ki, "Urszula nővér" belém könyökölt. Mindkét petevezető elzárva, minden mindennel összenőtt és letapadva. 2 órás műtétem volt.

Dokim szerint fizikai képtelenség volt,hogy teherbe estem és egyáltalán ki tudtam hordani és mindketten túléltük.

4 hónapos volt a második gyermekünk mikor köldök sérvem előjött. 7 hónapos volt mikor hálót tették be.

Közben voltak újabb és nagyon durva bélgyulladásaim.

Majd 9 hónapig 2 hetente 2 heteket véreztem. 3 norculot kúrát csináltam, volt egy 4*5 cm cisztám is. Ami menzesszel távozott majd következő hónapban már a kezemben is volt a pozitív teszt. Természetesen orvossal egyeztetve, konzultálva vállaltuk a harmadikat.

Ismét fél év volt csak.

Mint látod én többszörösen nehezített "eset" vagyok..

Szóval a válasz igen.

júl. 30. 17:18
 7/18 A kérdező kommentje:
Atyaúristen kedves 6-os! 🙈 Te egy igazi hős vagy hallod! Le a kalappal! Gratulálok a gyerekekhez! Van még remény ezekszerint. Most hogy vagy?
júl. 30. 20:20
 8/18 anonim ***** válasza:

Köszönöm, de hős egyáltalán nem vagyok, csak egy nő aki gyerekeket szeretett volna.

Őszinte leszek, a 3 terhesség azért rendesen lerúgott egészségügyileg.

Mindenki nyaggat, vicceskedig 3 lány.. akkor kell egy 4. is aki fiú..

Miközben kevesen tudják mennyi szaron mentem/mentünk keresztül.

A harmadik terhesség le maradt.

Itt is volt 3 vérzés 3 bélgyulladás magasvérnyomás, megkeveslett magzatvíz, pici baba, az elsőnél is és a harmadiknál is az utolsó 3 hetet szülésig kórházban töltöttem. Itt ráadásul pandémia alatt.

A másodiknák pedig 1 hetet húztam rá szülés után, mert bélgyulladást kaptam császár után másnap.

A harmadiknál elakart kötni az orvos, amit nem engedtem ( gyakorolni akart a szentem) itt 1 órás műtét volt, szintén összenővések feloldása miatt, de nem volt vészes az összenövés.

Viszont itt miután hazaértem begyulladt a belső varrat,azt hittem le kaparom a falat.. 2 antibiotikumot kúra..

9-6-3 évesek, újra dolgozom. Nincs az az isten, hogy még egyet vállaljak. 🤪

Maradt a magasvérnyomás, bélgyulladás, szétnyílt teljesen a hasfalam ami csak negyedig van hálózva, ez kihatással van a tartásra,a derekamra. Nem mindegy hogyan emelek. Mai napig fájnak a forgóim, egy rossz mozdulat és becsípődik az ideg majd össze csuklok, ez pl az első terhességem óta maradt.

Hogyan érzem magam összességében? 37 évesen mint egy fürge gazella, egy idősebb gazella , ízületi gyulladással. Akit elütött egy terepjáró egy héttel ezelőtt. 🫣😂

júl. 31. 05:35
 9/18 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy betrollkodom összenövéseket műtéten kívül hogy lehet kideríteni?

Két éve volt a császárom és kénytelen vagyok derékig érő mamabugyit, meg bővebb derekú nadrágokat hordani, mert még mindig képes az egész medencém fájni, ha valami picit jobban a hasamhoz ér. :(

Múltkor a férjem (áhh nem célzás ':D) meglepett pár csini bugyival, hát néhány óra hordás után le kellett vennem, mert fáj mindenem.

júl. 31. 11:30
 10/18 A kérdező kommentje:
Kedves 3 gyerekes anyuka! Számomra Te akkor is hős vagy és tök menő, hogy ennyi kaki után megmaradt a humorérzèked! Pacsi, ölelés! ❤️
aug. 1. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!