Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császár után fél évvel újra...

Császár után fél évvel újra teherbe estem. Mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Orvossal konzultálj róla, sokban függ a heg állapotától és egyéb tényezőktől. Általános vélemény nem segít sokat, lehet probléma mentes terhességed és nagyon veszélyes kimenetelű is
2021. dec. 26. 09:36
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Miért nem védekeztél?
2021. dec. 26. 09:48
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Mindenképp orvossal konzultálj.

Én megvártam mindkétszer a 2 évet, még is a másodiknál fenyegető hegszétválás miatt toltak a műtőbe, a harmadiknál is necces volt.

2021. dec. 26. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

En 8 honappal a csaszar utan estem teherbe spiral mellett.

Abortusz lett a vege.

Orvos javasolta leven vegig fekudnom kellett volna ami a nagyobb mellett lehetetlen lett volna. Nagy a kockazata h a hegek szetnyilnak es ido elott mutani kell majd, vagy akar ha nem jutok odobe orvoshoz akkor reszben elverezhetek.

Oke ez 17 eve volt. Azota nem tudom mi az orvosi allaspont ezzel kapcsolatban.

2021. dec. 26. 10:35
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Heg miatt, veszélyes. Nagyon függ, hogy az orvosod mit mond a hegedről.
2021. dec. 26. 13:47
 6/8 anonim ***** válasza:
20%
Egyik barátnőm császár után 3 hónappal esett teherbe es most 30 hetes a kicsivel.
2021. dec. 26. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a nagy 5 hónapos korában fogant meg a kicsi, tervezetten. 😊 13 hónap korkülönbséggel, vbac született, csodálatos várandósság után.
2021. dec. 26. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen keresd fel az orvosokat. Ezt mi így, az interneten keresztül nem tudjuk se neked, se senkinek megmondani.
2021. dec. 26. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!