Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » AMH 0,18. Egyáltalán van még...

VTimi30 kérdése:

AMH 0,18. Egyáltalán van még remény?

Figyelt kérdés
38-at töltöttem most,2 éve próbálkozunk a Babával. Volt már átjárhatósági (minden rendben van),jelenleg a 2.Clostys kúrám (napi 1x),és ma jött meg az AMH eredményem(a többit még nem küldték),és teljesen elkeseredtem,hogy ilyen alacsony. Lombikba szeretnénk kezdeni,de nagyon félek,hogy nem lehet már Babám...elkezdtem most saját magam okolni,hogy miattam,holott igyekeztem mindent megtenni. Esetleg valaki így is járt már sikerrel? Vagy bele kell törödnöm,hogy nem lehet már? 😔
júl. 2. 21:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne áltasd magad. Meddőségiben nézettek nekem AMH szintet és semmi megkötés nem volt, hogy mikor megyek, mert nincs jelentősége. Egyébként, ha jól emlékszem, mindkétszer ovu körül voltam, de az biztos, hogy nem menstruáció alatt. Kutatások szerint változik a ciklus alatt, de nem olyan mértékben, hogy esetedben számítana.
júl. 4. 17:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Amúgy valahol olvastam egyszer, hogy a stimulált hónapok után lehet alacsony az AMH, az is befolyásolhatja
júl. 4. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!